Ο Πέδρο μένει στον Ολυμπιακό και σπάει πολλά ρεκόρ!

Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ξεκάθαρα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους και την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο, καθώς το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μένει στον Ολυμπιακό και συνεχίζει να σπάει ρεκόρ! Να υπενθυμίσω ότι ο Μαρτίνς…

Είχε υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον Απρίλιο του 2018! Είχε κλείσει δηλαδή στον Ολυμπιακό από τα μέσα της άνοιξης, κάτι πάρα πολύ σπάνιο για προπονητή στους «ερυθρόλευκους». Για παράδειγμα, νωρίτερα από τον Μαρτίνς είχε κλείσει μόνο ο Μπάγεβιτς, τον χειμώνα του 1996, πριν 25 χρόνια δηλαδή!

Παρέμεινε πέρσι στη θέση του, παρότι ο Ολυμπιακός δεν πήρε πρωτάθλημα, ούτε καν Κύπελλο! Τελευταία φορά που θυμόμαστε τον Ολυμπιακό να διατηρεί στη θέση του ένα τεχνικό, που δεν είχε πάρει πρωτάθλημα ήταν τον…Μπλαχίν το ακόμη πιο μακρινό 1991, πριν σχεδόν 30 χρόνια δηλαδή!

Συμφώνησε από τώρα, πάλι μέσα άνοιξης, να υπογράψει νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό! Κι εδώ το μοναδικό σχετικό παράδειγμα, να υπογράψει δηλαδή ένας προπονητής αρκετά πριν τη λήξη του συμβολαίου του νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το είχαμε συναντήσει μόνο επί Μπάγεβιτς.

Το φοβερό είναι ότι ο Μαρτίνς σπάει τα ρεκόρ, χωρίς ακόμη να έχει πάρει κάποιο τίτλο με τον Ολυμπιακό! Όπως ήρθαν τα πράγματα φέτος με την πανδημία, το πρωτάθλημα, όπως και το Κύπελλο, ακόμη δεν ξέρουμε αν και πότε θα συνεχιστεί. Λογικά θα το κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αλλά αυτή την στιγμή πρωταθλητής ακόμη δεν υπάρχει.

Κάπως έτσι, από εκεί που κανείς Πορτογάλος προπονητής δεν είχε μείνει ποτέ πάνω από ένα χρόνο στο Ρέντη, παρότι μάλιστα όλοι πήραν το πρωτάθλημα (!), ο Μαρτίνς πάει για τον τρίτο χρόνο-και βλέπουμε, καθότι και το καινούργιο του συμβόλαιο μπορεί να είναι διετές!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε μείνει εφτά μήνες-απολύθηκε Γενάρη.

Ο Βίτορ Περέϊρα είχε μείνει πέντε μήνες-ήρθε Γενάρη κι έφυγε καλοκαίρι.

Ο Μάρκο Σίλβα έμεινε μία σεζόν-κι έφυγε.

Ο Πάουλο Μπέντο είχε μείνει εφτά μήνες-ήρθε Αύγουστο κι έφυγε Μάρτιο.

Ο Πέδρο ήρθε Απρίλη του 2018 κι ανανεώνει Μάϊο του 2020. Άλλο ένα ρεκόρ!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο