Η Μπαρτσελόνα απομακρύνει Ριβάλντο-Ροναλντίνιο

Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να αφαιρέσει σιγά σιγά δραστηριότητες του συλλόγου από Ριβάλντο και Ροναλντίνιο, μέχρι τελικά να τους παύσει από πρεσβευτές της ομάδας.

Αυτή είναι η απόφαση των Καταλανών, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, εξαιτίας της έντονης δυσαρέσκειας για την υποστήριξη των δύο Βραζιλιάνων στον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία της Βραζιλίας, Ζαίχ Μπολσονάρου.

Όπως σημειώνουν πηγές που βρίσκονται κοντά στην Μπαρτσελόνα η ομάδα δεν ταυτίζεται με τα ιδανικά του υποψηφίου για την προεδρία της Βραζιλίας.

Έτσι οι δύο Βραζιλιάνοι, ο Ροναλντίνιο και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ριβάλντο, δεν μπορούν πλέον να προωθούν την εικόνα των Καταλανών στο εξωτερικό με θεμιτό τρόπο.

Να σημειωθεί ότι ο Ζαΐχ Μπολσονάρου, παραμένει το μεγάλο φαβορί ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, την 28η Οκτωβρίου, καθώς συγκεντρώνει το 59% των προθέσεων ψήφου, ενώ ο αντίπαλός του, ο κεντροαριστερός υποψήφιος Φερνάντου Αντάτζι, περιορίζεται στο 41%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικής δημοσκόπησης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο