Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, Νοέλια Λόπεθ, που αποχαιρέτησε τον άλλοτε άσο των Άρσεναλ και Σεβίλλης, έπειτα από τον τραγικό θάνατο που βρήκε αυτός σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα...

Η είδηση που κυκλοφόρησε το μεσημέρι του Σαββάτου, σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο για τον άδικο και άδοξο χαμό του Ισπανού ποδοσφαιριστή, σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Το «αντίο» της Νοέλια Λόπες, που έμεινε πλέον μόνη της με τα δυο κοριτσάκια που είχαν αποκτήσει μαζί, ήταν πραγματικά σπαρακτικό:

«Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω, βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας.

Αγάπη της ζωής μου, δεν μπορώ ν' αντέξω αυτόν τον πόνο, πόσο μόνες μας αφήνεις. Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω. Σήμερα πρέπει να σε αποχαιρετίσω, αλλά δεν έχω δυνάμεις, θα σου πω ένα εις το επανιδείν γιατί εγώ κι εσύ θα είμαστε αιώνια μαζί.

Περίμενέ με ζωή μου, θα είμαστε ξανά οικογένεια όπου θα βρίσκεσαι. Βοήθησέ με γκορδίτο (παρατσούκλι του Ρέγιες) γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα. Βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας. Δώσε μου δύναμη, αυτή που δεν έχω. Θα σε σκεφτόμαστε και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας.

Μας έδωσες την καλύτερη ζωή και μας αφήνεις τις καλύτερες αναμνήσεις. Στα μάτια της Νοέλια θα με κοιτάς και στο χαμόγελο της Τριάνα θα χαμογελάς μαζί μου. Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο