Ιμόμπιλε: «Περάστε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές σας»

Ο σέντερ φορ της Λάτσιο και πρώτος σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα, Τσίρο Ιμόμπιλε, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο για τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να πω και στους οπαδούς μας να παραμείνουν στα σπίτια τους. Να στηρίξουν τα δικά τους πρόσωπα. Πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να κάνουμε υπομονή για να ξανά δούμε ο ένας τον άλλον. Είμαι σίγουρος πως ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε. Ας μείνουμε στα σπίτια μας και ας εκμεταλλευτούμε αυτές τις στιγμές με τις οικογένειες μας.

Πολλοί αναγκάστηκαν να κλείσουν τα καταστήματα τους, ρισκάροντας να χάσουν και τις δουλειές τους, εξαιτίας του κορονοϊού. Ολοι μας ανησυχούμε για τους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη.

Αυτό που κάνω πλέον σπίτι μου είναι να διαβάζω τα μαθήματα μαζί με τις κόρες μου. Μετά προπονούμαι είτε το μεσημέρι είτε το βράδυ. Υστερα θα κάτσω να δω μια ταινία και να παίξω video games. Μετά το βραδινό πολλές φορές μαζευόμαστε όλοι μαζί και παίζουμε επιτραπέζια.  Η ζωή συνεχίζεται. Λίγο αργά για εμάς τους ποδοσφαιριστές, αλλά το να περνάμε τέτοιες οικογενειακές στιγμές, με χαροποιεί. Οσο είχαμε παιχνίδια δεν μπορούσα να ήμουν συνέχεια με τους δικούς μου ανθρώπους».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο