Οι μεταγραφές των... Κύπριων!

Με αφορμή την πρόσφατη μεταγραφή του Ανδρέα Παναγιώτου - Φιλιώτη στον Απόλλωνα, το SPORTIME σας παρουσιάζει του Κύπριους που έχουν πάρει μέχρι στιγμής μεταγραφή σε ομάδες του Κυπριακού πρωταθλήματος. Για τις ομάδες της πρώτης εξάδας έχουμε τρεις ποδοσφαιριστές που θ' αγωνίζονται στο πρώτο γκρουπ και μαζί με τον Φιλιώτη την τριάδα συμπληρώνουν οι Αντρέας Μακρή και Βασίλης Παπαφώτης.

Ο Αντρέας Μακρής ανακοινώθηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας, με συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Παπαφώτη που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ μέχρι το 2023. Μέχρι το 2022 η απόκτηση του Ανδρέα Παναγιώτου στους "κυανόλευκους".

Τώρα όσον αφορά το δεύτερο γκρουπ η Καρμιώτισσα που φέτος πήρε την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρυσοβαλάντη Καπαρτή που την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον ΑΣΙΛ, συνεργασία ενός έτους. Τις εντυπώσεις με τους Κύπριους στις μεταγραφές, κλέβει η Δόξα που ενισχύθηκε με τέσσερα "δικά" μας παιδιά. Πρόκειται για τους Στέφανο Μουκτάρη, Ανδρέα Κωμοδίκη, Γιώργο Οικονομίδης και Νικόλα Εγγλέζου.   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο