Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το φιλικό με την ΑΕΛ

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΕΛ θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή (14/8) στην «Αρένα».

Η ομάδα της Λάρνακας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει για την προπώληση των εισιτηρίων. Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν στη διάθεση τους 500 εισιτήρια, όπως προνοεί το ποδοσφαιρικό πρωτόκολλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ στο AEK ARENA (Παρασκευή 14/08, 19:00).

Λόγω των μέτρων του Πρωτοκόλλου στο παιχνίδι της Παρασκευής θα διατεθούν MONO 500 εισιτήρια και θα μπορούν να τα προμηθευτούν οι κάτοχοι εισιτηρίων διάρκειας της φετινής σεζόν.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα δινονται ΔΩΡΕΑΝ στους πρώτους 500 κατόχους εισιτηρίου διαρκείας που θα προσέλθουν για να τα παραλάβουν από την Μπουτίκ του Σωματείου, με την απαραίτητη προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή στις 18:00, εκτός κι αν τα εισιτήρια εξαντληθούν νωρίτερα. Δεν επιτρέπεται η διάθεση εισιτηρίων στα ταμεία του γηπέδου.

Στον αγώνα της Παρασκευής θα ανοίξει μόνο η Ανατολική εξέδρα του AEK ARENA και θα λειτουργήσουν και οι δύο διπλές εισόδοι».

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/sports/ta-eisitiria-tis-aek-gia-filiko-me-tin...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο