Πρωτόγνωρο για Κούσουλο...

Δύο είναι τα κεντρικά πρόσωπα στον αγώνα με της Νέας Σαλαμίνας και της Ομόνοιας. Από την μια ο Ρενάτο Μαργκάσα ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια συνεχίζει την καριέρα του στην Νέα Σαλαμίνα φεύγοντας από την Ομόνοια και από την άλλη ο Ιωάννης Κούσουλος ο οποίος μετά από πέντε χρόνια έφυγε από την Νέα Σαλαμίνα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια. 

Διαβάστε επίσης: Το ιδιαίτερο και... δύσκολο παιχνίδι του Μαργκάσα

Ο Κούσουλος ο οποίος με την πράσινη φανέλα μετρά μέχρι στιγμής μια συμμετοχή και αυτή ως αλλαγή κόντρα στην Αλκή στον αγώνα της πρεμιέρα, αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα και στα τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Εθνών έστειλε... μήνυμα στον Χουάν Κάρλος Ολίβα, ότι δικαιούται μία θέση στην εντεκάδα. 

Ο 22χρονός αμυντικός όπως είναι απόλυτα λογικό θα είναι συναισθηματικά φορτισμένος στο κυριακάτικο παιχνίδι, αφού θα συναντήσει την πρώην του ομάδα με την οποία από το 2013 κατέγραψε 127 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο (παρά το νεαρό της ηλικίας του) πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 γκολ. 

Πέρσι ήταν και ο πρώτος αρχηγός της ομάδας… ωστόσο τώρα έχει αλλάξει πλευρά. Ο Κούσουλος θέλει να κερδίσει μια θέση στην πράσινη ενδεκάδα και μόνο μέσα από την σκληρή προσπάθεια θα το πράξει. Είναι επαγγελματίας και όσα είναι στο μυαλό του θα τα αφήσει εκτός και θα τα δώσει όλα (αν αγωνιστεί) για να πετύχει η ομάδα του τους στόχου της.      
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο