«Η Σαλαμίνα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με την Ανόρθωση, τη συνέχεια και την κάρτα φιλάθλου.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Είναι θετική η διακοπή με σκοπό να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει κουπί. Είναι πιο ήπιες οι προπονήσεις με σκοπό την ξεκούραση και από Δευτέρας θα αρχίσουμε εντατικά για ΑΕΛ.

-Μας έμεινε η απογοήτευση. Δεν ήταν το γκολ στο 90, αλλά η εμφάνιση κυρίως η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Είδαμε μια Νέα Σαλαμίνα αγνώριστη στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε η ήττα στο τελευταίο λεπτό, όμως αντιμετωπίζουμε την ήττα όπως και τις περασμένες επιτυχίες. Σκοπός να επαναφέρουμε την ομάδα στις επιτυχίες.

-Θέλουμε να κάνουμε όσο πιο τακτικά συναντήσεις στην Πάφο για να προωθήσουμε και τον λαχνό που έχουμε. Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο και τρεις ποδοσφαιριστές.

-Ο στόχος είναι να βελτιώσουμε την ομάδα μας και έχουμε στην άκρη του μυαλού μας την μεταγραφική περίοδο. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε προχωρήσει στο οτιδήποτε. Δεν έχουμε παράπονο από κανένα ποδοσφαιριστή. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις, όμως μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Το στοίχημα αυτή την στιγμή είναι σταθερότητα και βελτίωση.

-Η Σαλαμίνα ήταν ένα από τα πιο ξεκάθαρα σωματεία για την κάρτα φιλάθλου. Είχαμε πει ότι είμαστε ενάντια. Βλέπαμε τα προβλήματα. Είναι μια νομοθεσία που σεβόμαστε, αλλά μπορούν οι ομάδες να αγωνίζονται χωρίς τον κόσμο τους. Θέλουμε μια λύση έτσι ώστε να. Η Σαλαμίνα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, όχι μόνο οικονομικές. Ξέρουμε ότι κάποια παιχνίδια δεν τα κερδίζουν οι παίκτες, αλλά ο κόσμος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο