Η δράση της ΑΕΛ στο "ΠΑΠ" και η αντίδραση που περιμένει ο Κέρκεζ

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" στις 18:30 ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ.

Μετά το τρίποντο επιτυχίας της Ομόνοιας που την ανεβάζει στο +7 της κορυφής, η ΑΕΛ δεν έχει άλλο περιθώριο πέραν από αυτό της νίκης, ώστε να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο. Οι τελευταίες δύο επισκέψεις της λεμεσιανής ομάδας έφεραν μόλις ένα βαθμό, ενώ σύνολο σε 15 αναμετρήσεις, όλες για το θεσμό του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ κέρδισε μόλις πέντε φορές.

Το συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ, θα βρει απέναντι της μία ομάδα η οποία πρόσφατα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, μία ήττα που έφερε εκ νέου μουρμούρα στην ομάδα της Αμμοχώστου και μόνο από αυτό γίνεται αντιληπτό απ’ όλους ότι προμηνύεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΛ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με Ομόνοια στο πρωτάθλημα και εκτός έδρας ήττα με Σαλαμίνα στο κύπελλο, ποτέ όμως στη φετινή σεζόν δεν δέχθηκε 3η διαδοχική και με γνώμονα αυτό θα πάει στη Λάρνακα για το διπλό.

Το θέαμα στον αγώνα με τη Σαλαμίνα ήταν αρκετά φτωχό από πλευράς ΑΕΛ, βέβαια γι’ αυτό έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές του Κέρκεζ που θέλησε να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, όμως το σημερινό παιχνίδι δεν πρόκειται να είναι παρόμοιας φύσης. Οι εντεκαδάτοι θα επιστρέψουν και ο Κέρκεζ περιμένει αντίδραση.

Οι τελευταίες 15 επισκέψεις της ΑΕΛ στο "ΠΑΠ" (πρωτάθλημα):

 1. Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-0
 2. Ανόρθωση-ΑΕΛ 2-0
 3. Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-1
 4. Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-0
 5. Ανόρθωση-ΑΕΛ 1-1
 6. Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-1
 7. Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-0
 8. Ανόρθωση-ΑΕΛ 2-0
 9. Ανόρθωση-ΑΕΛ 2-1
 10. Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-3
 11. Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-2
 12. Ανόρθωση-ΑΕΛ 1-1
 13. Ανόρθωση-ΑΕΛ 1-1
 14. Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-1
 15. Ανόρθωση-ΑΕΛ 4-0
Ροη ειδησεων
Κλεισιμο