Η ενίσχυση που θέλει η ΑΕΛ

Ασφαλώς και πλήγωσαν την ΑΕΛ οι τριάρες που δέχθηκε στα δύο πρόσφατα ντέρμπι από Απόλλωνα και Ανόρθωση. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα πρέπει να αποσβέσουν με μια μονοκονδυλιά τα όσα έκανε η ομάδα του Κέρκεζ στο πρώτο μισό της σεζόν. Άλλωστε, το γεγονός ότι είναι στη 2η θέση και στο -1 από την κορυφή αποδεικνύει τα μέχρι στιγμής επιτεύγματα της.

Βεβαίως, θα ήταν καταστροφικό για την ΑΕΛ να σταθεί στους μέχρι στιγμής αριθμούς, διότι δείχνει ότι έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για φρεσκάρισμα. Η ΑΕΛ σου δίνει την εντύπωση ομάδας που ότι είχε να δώσει το έδωσε. Η σφριγηλή άμυνα των πρώτων αγωνιστικών δεν υπάρχει πια ενώ και επιθετικά κάπου έχει χαλάσει η χημεία…

Από την άλλη δεν είναι η ομάδα που χρειάζεται μεγάλες αλλαγές. Φρεσκάρισμα χρειάζεται και αυτό θα γίνει μέσα από ποιοτική ενίσχυση. Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση από την στήριξη που έχει ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, αλλά και ο ίδιος γνωρίζει ότι θα ήταν κρίμα για αυτή την ομάδα και για το ότι έκανε μέχρι τώρα, να γκρεμιστούν όλα ξαφνικά. 

Ο Κέρκεζ ξέρει πολύ καλά τι θέλει η ομάδα του και ήδη έχει προχωρήσει. Πάει για ένα αμυντικό που θα μπορεί να βοηθήσει και στα άκρα της οπισθοφυλακής, πάει για ένα μέσο που θα δώσει βάθος και ταχυδύναμη στον άξονα και πάει και για ένα επιθετικό που θα μπορεί να παίξει παντού στην επίθεση (μάλλον θα είναι ο Τουράμ). Παράλληλα ελπίζει ο Ντα Σίλβα θα βρει ξανά τον καλό του εαυτό, ο Μακρής να μπει περισσότερο στο πετσί της ομάδας και ο Μυτίδης να αρχίσει να σκοράρει.  

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο