Βάσεις πρόκρισης με το βλέμμα μακριά

Ούτως ή αλλιώς ο στόχος του Κυπέλλου είναι ο ένας από τους δύο μεγάλους της Ανόρθωσης κάθε σεζόν. Πόσο μάλλον φέτος που ξέκοψε κάπως πίσω στο πρωτάθλημα. Η «Κυρία» προέρχεται από δυο αρνητικά αποτελέσματα και θέλει να κάνει μια νέα αρχή. 

Η Ανόρθωση θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας της, όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και στην πορεία. Είναι σημαντικό για την «Κυρία» να καταστήσει ξανά απόρθητο φρούριο το «Αντώνης Παπαδόπουλος» αν θέλει να διακριθεί. Και το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει σήμερα απέναντι στην Ένωση, στο θεσμό που έχει ρεαλιστικές πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή. 

Μπορεί να της βάζουν δύσκολα οι «βυσσινί», αλλά η Ανόρθωση οφείλει στην ιστορία της και στον κόσμο της, να επανέλθει επιτέλους σε τροχιά διάκρισης και διεκδίκησης τίτλων. Η σεζόν μπορεί να άρχισε καταστροφικά, αλλά η ομάδα δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες και με την ενίσχυση που θα γίνει, να τρέξει μέχρι τέλους με αξιώσεις για να διεκδικήσει τουλάχιστον τον τίτλο του Κυπέλλου. Έχει μεγάλη ανάγκη να επιστρέψει στους τίτλους και δείχνει ότι με τη δουλειά που κάνει ο Στρέπελ και τη στήριξη της διοίκησης, αλλά και την πίστη του κόσμου, ότι έχει τα εφόδια να τα καταφέρει.

Είναι σημαντικό για την Ανόρθωση να θέσει από σήμερα τις βάσεις πρόκρισης κόντρα στην Ένωση. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο