Δώρο και ευκαιρία για το +3

Οι δυο διαδοχικές γκέλες –ισοπαλία με Αλκή και ήττα από Πάφο-, πρόσθεσαν πίεση στον ΑΠΟΕΛ και μετέτρεψαν το σημερινό παιχνίδι με την ΕΝΠ ως μιας επιλογής. Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι πάει στο "Τάσος Μάρκου" για να πάρει το διπλό και να εισέλθει από την κορυφή στον κύκλο με τα 12 διαδοχικά ντέρμπι που ακολουθούν.

Η ισοπαλία του λεμεσιανού ντέρμπι επιτρέπει στον ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει αέρα τριών βαθμών και να ατενίζει με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία το άμεσο μέλλον και την προσπάθεια για κατάκτηση του ιστορικού 7ου σερί πρωταθλήματος.

Φτάνει να κλείσει την κακή παρένθεση και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Βέβαια, οι καλές εμφανίσεις από εδώ και στο εξής είναι κάπως περιττές, αφού οι βαθμοί είναι εκείνοι που θα συμπληρώνουν το… λογαριασμό της κάθε εβδομάδας.

Το ερώτημα που θα απαντήσει ο κ. Τραμετσάνι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα είναι η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ. Στον επαναληπτικό με τη Δόξα, ο οποίος αναβλήθηκε θα χρησιμοποιούσε και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Αν έχει τις ίδιες προθέσεις θα το μάθουμε μια ώρα πριν τη σέντρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο