"Αδιανόητος ο ορισμός Νεοκλέους, είμαστε ενοχλημένοι"

Δημόσια τοποθέτηση από τον Κυριάκο Δημητρίου δια στόματος ΑΕΚ για τον ορισμό του κ. Νεοκλέους. Στην ΑΕΚ επικρατεί μία δυσαρέσκεια για τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, με τη διοίκηση της ομάδας της Λάρνακας να παίρνει προσωπικά το θέμα, αφού νιώθουν ενοχλημένοι. 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τον ορισμό Νεοκλέους!

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

Για Ακοράν: «Είναι μία δυσάρεστή είδηση, προκύπτει σοβαρό πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή. Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν το χειρότερο σενάριο. Θα υποβληθεί σε επέμβαση και ελπίζουμε να μην είναι αρκετό το διάστημα αποχής. Για να είμαι ειλικρινής μπορεί να χάσει τη σεζόν, περιμένουμε όμως την επέμβαση. Ελπίζουμε να μην συμβεί κάτι τέτοιο».

Για τον ορισμό Νικόλα Νεοκλέους: «Όλοι το αντιλαμβάνονται ότι βγαίνει αντίδραση. Είναι η πρώτη φορά που αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με ορισμό διαιτητή. Θυμίζω τι έγινε στο Τσίρειο αλλά και για το ΑΕΚ-ΑΕΛ στην κανονική διάρκεια που μας ακύρωσε καθαρό γκολ. Ήταν η χειρότερη διαιτησία της σεζόν στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Αντιδράσαμε, στείλαμε επιστολή, είναι πασιφανές ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε παιχνίδια της ομάδας μας. Είναι αδιανόητος ο ορισμός, απαιτούμε σεβασμό. Αδικηθήκαμε αρκετές φορές φέτος από τη διαιτησία. Η διοίκηση το έχει ήδη αναλάβει, είμαστε ενοχλημένοι, μας έπιασε εξ’ απροόπτου. Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ν’ αλλάξει κάτι. Απαιτώ δημόσια αύριο ο συγκεκριμένος διαιτητής να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων του αγώνα με την ΑΕΛ».

«Όλη η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα, ο Κάσες είναι εκτός, όπως και ο Ακοράν. Τιμωρημένους δεν έχουμε, ανοιχτό κεφάλαιο ο Φλοριάν. Καλύπτει το χαμένο έδαφος σιγά-σιγά. Αν θα είναι έτοιμος να προσφέρει θα το δούμε».

«Είναι μεγάλης σημασίας αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Παίζουμε με την ομάδα που κυνηγάμε βαθμολογικά. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, να πάρουμε τη νίκη και με κάθε σεβασμό να κερδίσουμε. Αναγκασμένοι να βλέπουμε κάθε διοργάνωση ξεχωριστά».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο