Σακκάς: "Αν είμαστε προσεχτικοί και σε εγρήγορση"

Στο Ράδιο Πρώτο για τη σημαντική νίκη επί της Ένωσης και για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Πάφο, μίλησε ο προπονητής της Αλκής. Ο Κώστας Σακκάς τόνισε ότι η ομάδα του πήρε βαθμολογική ανάσα, αλλά δεν πέτυχε ακόμα τίποτα. «Θα πρέπει να κερδίσουμε ακόμα πολλά παιχνίδια για να παραμείνουμε», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

«Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ακούγαμε διάφορα και ο κόσμος πίστευε ότι η Αλκή θα έπαιρνε γρήγορα το δρόμο για τη Β΄ Κατηγορία. Δουλέψαμε στη θέληση, στα κίνητρα των ποδοσφαιριστών και με σκληρή δουλειά, η ομάδα είναι εδώ και παλεύει για τη σωτηρία της. Ήταν ένας από τους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Να είμαστε κοντά μέχρι τέλους και να παλέψουμε. Πιστεύουμε ότι αν είμαστε προσεχτικοί και σε εγρήγορση μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Όλοι μαζί προσπαθήσαμε να αποβάλουμε το πολύ άγχος στην ομάδα. Το παιχνίδι με την ΕΝΠ ήταν χωρίς επιλογή. Πήραμε βαθμολογική ανάσα, αλλά δεν κρίθηκε τίποτα. Θα πρέπει να κερδίσουμε ακόμα πολλά παιχνίδια για να παραμείνουμε».

Στη συνέχεια ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε σε δυο σημαντικές φάσεις που κατά την άποψη του καθόρισαν την εξέλιξη

«Η απόκρουση του Πάρντο στο ξεκίνημα και το πέναλτι γκολ που ήρθε μετά από αποβολή της Ένωσης, ήταν καθοριστικές φάσεις για την εξέλιξη του αγώνα. Το Παραλίμνι έπαιξε με 10 παίχτες, αλλά και πάλι ήταν πολύ δύσκολο».

Για τον επόμενο αγώνα με την Πάφο

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο