Καραπατάκης = Ευρώπη

Τ' όνομα του Άνδρου Καραπατάκη στην ΑΕΚ πέραν του ότι έχει συνδεθεί με την ανέγερση και το στολίδι που ονομάζεται ΑΕΚ Αρένα έχει συνδυαστεί με ακόμη κάτι και δεν είναι άλλο από την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Μία τεράστια επιτυχία για τους Λαρνακείς αφού για πέμπτη σερί χρονιά, στην ΑΕΚ θα ζήσουν ευρωπαϊκές στιγμές.

Ο Άνδρος Καραπατάκης έχει βάλει το λιθαράκι του σε πολλά τμήματα της ομάδας, ξέρει να παρεμβαίνει εκεί που ο ίδιος κρίνει ότι είναι αναγκαίο. Ακόμη και με τις επιλογές του έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ φέτος να βάλει ξανά το όνομα της στα ευρωπαϊκά σαλόνια, με την ΟΥΕΦΑ να φιλοξενεί ξανά τ' όνομα της ομάδας της Λάρνακας στα διάφορα αφιερώματα της.

Ο ισχυρός άνδρας της σκαλιώτικης ομάδας, βλέπει την πορεία του στην προεδρία της ομάδας να κρίνεται αρκετά επιτυχημένη και αυτό βγαίνει προς τα έξω και από τους συνεργάτες του. Κακά τα ψέματα η προσφορά του στην ομάδα είναι αρκετά μεγάλη. Μόνο τα έσοδα που είχε η ομάδα από τη συμμετοχή της στους ευρωπαϊκούς αγώνες και την είσοδο στους ομίλου, μιλάμε για αρκετό χρήμα τ’ οποίο επενδύθηκε στη συνέχεια έργων της ΑΕΚ Αρένα.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων μακριά από μεγάλα λόγια και ακρότητες, με τέτοιο χαρακτήρα που δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, για να κριθεί το έργο του επιτυχημένο ή όχι. Όλοι γνωρίζουν ότι η πορεία του στην προεδρία της ΑΕΚ, όποια στιγμή και ν’ αποφασίσει να αποσυρθεί, θα είναι ένας πολύ επιτυχημένος πρόεδρος.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο