«Ανακοινώνεται σε μερικά λεπτά ο Ενσούε»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στη Cytavision και επιβεβαίωσε για Ενσούε λέγοντας ότι θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Οι δηλώσεις του:

-Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα Είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Θα προσθέσει παίκτες η ομάδα και έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Δεν είναι αυτός ο Απόλλωνας. Ζητούμενο ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και να δούμε στη συνέχεια πως θα προχωρήσουμε. Ευχαριστούμε τους φίλους που ήρθαν και εύχομαι να δούμε περισσότερους στη Λευκωσία την άλλη Πέμπτη.

-Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν μπορείς να βγάλεις το 100% αυτή την περίοδο. Θεωρώ ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Ήρθε και η κούραση. Στα πρώτα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Κάναμε το πρώτο βήμα για πρόκριση.

-Είμαστε κοντά σε Ενσούε. Θα περιμένουμε μερικά λεπτά για να ανακοινώσουμε και τον ποδοσφαιριστή. Έχουμε πείσει πολύ καλούς παίκτες να έρθουν στην ομάδα. Οι μεταγραφές δεν δίνουν πρωταθλήματα. Είδαμε παίκτες να μπαίνουν στην ομάδα και είναι δεδομένο να μην υπάρχει συνοχή και ρυθμός. Να στηρίξουμε την προσπάθεια και περιμένουμε να δούμε τους καρπούς αυτής της δουλειάς.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο