Η ανατροπή στον έξτρα χρόνο του ΑΠΟΕΛ-Δόξα

Το πρώτο 90λεπτο ΑΠΟΕΛ-Δόξα είχε μόλις ένα γκολ και ήταν από πλευράς φιλοξενουμένων, με τον ΑΠΟΕΛ να κάνει αρκετά χιλιόμετρα, να κερδίζει πολλές μονομαχίες χωρίς όμως αντίκρισμα.

Πάνω - κάτω από πλευράς γηπεδούχων το σκηνικό ήταν ίδιο σε θέμα κατοχής, όμως στο τρίτο μέρος των δύο ομάδων και συγκεκριμά στο 116' ήρθε το γκολ για τον ΑΠΟΕΛ με τον Βούγιαντιν Σάβιτς για την ισοφάριση, ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, ενώ τρία λεπτά αργότερα έγινε και η ανατροπή με το μακρινό σουτ του Μπέζιακ για το τελικό 2-1 στο ΓΣΠ.

Στον επιπλέον χρόνο του 30λεπτου, ο ΑΠΟΕΛ έκλεισε από παντού τη Δόξα κάνοντας το παιχνίδι του κυρίως από την πλευρά του Τάμαρι.

Ήττα για ΑΠΟΕΛ στο 90λεπτο με Δόξα

Η Δόξα είχε αρκετά καλά κλειστή την άμυνα της, της έλειπε όμως η δημιουργία και το κλέψιμο της μπάλας, με τον ΑΠΟΕΛ εδώ να δείχνει την ανωτερότητα. Στην τελική πάσα εστίαζε ο Τραμετσάνι στη διάρκεια του αγώνα τα παράπονα του, μέχρι που ήρθαν τα γκολ με Σάβιτς και Μπέζιακ. Η Δόξα στο τελευταίο μισάωρο στο ΓΣΠ δεν πλησίασε ούτε και μία φορά την εστία του ΑΠΟΕΛ. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο