Η δουλειά στην Πολωνία και το φιλικό με Μπεϊτάρ

Είναι δύσκολο αυτό το καλοκαίρι για την ομάδα της Πάφου, αφού οι πολλές αποχωρήσεις και οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών που έφεραν οικονομικό όφελος στην ομάδα, αποδυνάμωσαν το ρόστερ. Η παφιακή ομάδα που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας στην Πολωνία, προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως το ρόστερ είναι ελλειπές, αφού από την περσινή σεζόν έχουν μείνει μόλις 10 ποδοσφαιριστές.

Οι Ευγένιος Πέρου, Κυριάκος Αντωνίου, Μπεριγκό, Φιλιώτης, Φόλμπρεκτ, Σιρόκ, Λουλίνια, Ράσιτς, Νέμετς, Πάβελ, Ανδρέας Τόκκας. Τ' ότι το ρόστερ δεν είναι συμπληρωμένο στην Πολωνία, εμποδίζει τον Κόπιτς να κάνει όπως και ο ίδιος επιθυμεί τη δουλειά του κάτι το οποίο φυσικά και δεν ήθελε, όμως τα απρόοπτα και οι αποχωρήσεις έφεραν την ομάδα σε μία νέα κατάσταση. Να χτιστεί ξανά από το μηδέν. 

Αύριο Κυριακή στις 19:00 ώρα Κύπρου η Πάφος έκλεισει φιλικό προετοιμασίας με την Μπειτάρ του Ρόνι Λέβι, το δεύτερο για τους ισραηλινούς με κυπριακή ομάδα, μετά τη νίκη τους επί της Ομόνοιας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο