Τάκης Αντωνίου: "Οι παίκτες να αφήσουν τα tweets και να συγκεντρωθούν..."

Την ήττα του ΑΠΟΕΛ στην Λιθουανία από την Σούντουβα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε στο Ράδιο Πρώτο και στον Πολύβιο Αλεξάνδρου ο Τάκης Αντωνίου. "Δεν αρκεί το γκολ του Καζού για να μας σώσει...", ανέφερε ο κ. Αντωνίου ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στους παίκτες οι οποίοι παρουσιάστηκαν αρκετά χαλαροί και εφησυχασμένοι.

Οι δηλώσεις του Τάκη Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Αισθανόμαστε απογοήτευση για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η ομάδα και λιγότερο για το αποτέλεσμα. Το γκολ διαφοροποιεί λίγο τα δεδομένα, ελπίζω όμως αυτό το γκολ να μην μας εφυσηχάσει γιατί ο βασικός λόγος της βαριάς ήττας ήταν η χαλαρότητα και ο τρόπος που προσέγγισε η ομάδα μας στον αγώνα. Όλοι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα, αποκλείεται να είναι η δυναμικότητα του αντιπάλου, υπάρχουν αδυναμίες από μέρους μας, όμως δεν ήταν τέτοιες γι' αυτό το αποτέλεσμα. Η προσέγγιση μας για τον αγώνα ήταν λανθασμένη, ανεπαρκής. Δεν αρκεί αυτό το γκολ για να μας σώσει. Θέλουμε διαφορετική νοοτροπία για τον επαναληπτικό. Όταν βλέπεις τέτοια εικόνα τα συνδυάζεις όλα όσα έχουν προηγηθεί, υπήρξε χαλαρότητα. Ο προπονητής τους είχε απιστήσει την προσοχή.

Ας λάβουν όλα τα μέτρα της τότε κάποτε επηρεάζεσαι και από το περιβάλλον. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει πριν 10 χρόνια. Όταν πας για τα εστιατόρια και τον καιρό, τότε την παθαίνεις. Αυτό το γκολ που πετύχαμε στο 94 φοβάμαι να μην μας εφησυχάσει, αν αυτή είναι η νοοτροπία μας θα έχουμε προβλήματα. Οι παίκτες να αφήσουν τα tweets και όλα αυτά, να συγκεντρωθούν και να δουν αν ανατρέπεται ένα 3-1. Όταν έχει δυσκολίες το ΑΠΟΕΛ και είναι συνειδητοποιημένο είναι δυνατό. Ο βασικός μας λόγος είναι η χαλαρότητα και κάποιες αδυναμίες που είδαμε. Να διαγνωστούν έγκαιρα, υπάρχει υλικό στην ομάδα. Ο Νικόλας Ιωάννου είναι μεγάλο συν για την ομάδα μας και το κυπριακό πρωτάθλημα. Ήταν λάθος που έμεινε εκτός 18αδας. Ήταν ο καλύτερος σέντερ μπακ πριν χτυπήσει και πρέπει να τον προσέξουν".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο