Με την μπάλα στα δίκτυα 

Όχι ο τίτλος δεν είναι υπερβολή. Αυτό δείχνει η Ομόνοια στα πρώτα της παιχνίδια. Δηλαδή όταν παρουσιάζεται ευκαιρία επίτευξης τέρματος για τους πράσινους οι παίκτες του Μπέργκ θέλουν να σιγουρέψουν το γκολ και κάποια εξ αυτών οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων κατέληγαν με την μπάλα στα δίκτυα. 

Όπως έγινε στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα αλλά και στο προηγούμενο με την ΑΕΚ. Συνδυασμοί που έβγαζαν μάτια και τελική πάσα η οποία ήταν έτοιμο γκολ στον σκόρερ. 

Είναι ένα στοιχείο το οποίο έλειπε και αυτό που τις προηγούμενες χρονιές. Μπροστά στην εστία οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό αφού μια κλασική ευκαιρία μπορεί να καθορίσει και αποτέλεσμα. 

Ο Χένιγκ Μπέργκ και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν πρέπει να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες. Θα πρέπει να «σκοτώνουν» τους αγώνες όποτε τους παρουσιάζεται η ευκαιρία. 

Σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα γνωρίζουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά πως οι ευκαιρίες θα πρέπει να καταλήξουν στα δίκτυα. Αν θέλουν να έχουν θετικό αποτέλεσμα δεν πρέπει οι ευκαιρίες να πηγαίνουν στον κάλαθο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο