Να βγάλει ψυχή και πάθος

Αυτά ήταν που έλειπαν περισσότερο από την τελευταία εμφάνιση της Πάφου απέναντι στον Ολυμπιακό στη Λευκωσία. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς καλείται να γυρίσει σελίδα και να βγάλει ψυχή και πάθος απέναντι στον Εθνικό για την 7η αγωνιστική.

Η Παφιακή ομάδα η οποία μετά τις πρώτες αγωνιστικές έχασε απρόοπτους βαθμούς και έβαλε τον εαυτό της σε δύσκολη θέση. Πλέον δεν έχουν πολλά περιθώρια λάθους αφού κάτι τέτοιο θα απομακρύνει πάρα πολύ την ομάδα από τον στόχο της εξάδας. ‘

Απέναντι τους θα βρεθεί η θετική έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος Άχνα η οποία είναι μια ομάδα που διακρίνεται για τη μαχητικότητα της.  Άρα αυτό που αναμένεται από τους Παφίτες είναι να βγάλουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να μπορέσουν να φύγουν με τρίποντο από τον αγώνα αφού σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη θα κάνει τη ζημιά. 

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δυο ομάδες ήταν τη σεζόν 2017-2018 με την ομάδα της Πάφου να κερδίζει 3-0 το πρώτο αγώνα ενώ  το δεύτερο παιχνίδι εξήλθε ισόπαλο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο