Η αδικαιολόγητη κούραση και η εμμονή του Μπεργκ

Το 0-0 από το ΓΣΠ φέρνει την Ομόνοια στο -2 από την κορυφή και τη 2η θέση, ένα αποτέλεσμα που σαφώς χάρηκε η Ανόρθωση, με την "Κυρία" να μένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. 

Αν και η Ομόνοια σε αρκετά μεγάλα διαστήματα του αγώνα, ήταν απειλητική και είχε την κατοχή, εντούτοις δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει σ' ένα πολυπόθητο γκολ που θα έβαζε και την ίδια σε θέση οδηγού, αλλά θα έδινε και άλλο αέρα στην εξέλιξη του ντέρμπι. Ο μοιραίος σήμερα για τους "πράσινους" για ένα παράξενο λόγο ήταν ο Τιάγκο, ένας ποδοσφαιριστής που συνήθως γνωρίζει την αποθέωση. Ο Τιάγκο αστόχησε από πολύ κοντινό σημείο στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και αν η μπάλα πήγαινε στην εστία του Μπέλετς, ίσως τώρα να γράφαμε άλλα... Δεν μπήκε ποτέ όμως, έτσι δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω. 

Δεν θα πούμε ότι η Ομόνοια δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έπαιξε. Δημιούργησε, είχε τις ευκαιρίες της όμως πλήρωσε την αστοχία της και την αδικαιολόγητη κούραση που έδειχνε με το πέρας του 50λεπτου. Σε αντίθετη περίπτωση την κούραση αυτή που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ, θα έπρεπε να την είχε ο αντίπαλος, λόγω και του ότι είχε ευρωπαϊκό πριν από λίγες ημέρες. 

Ήταν μεγάλο κρίμα όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο της Ομόνοιας που δεν κερδήθηκε αυτό το παιχνίδι. Ένα ντέρμπι που η Ομόνοια έβγαλε πολύ καλά στοιχεία, οι αποστάσεις με τον ΑΠΟΕΛ που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια μειώθηκαν, το ίδιο και η διαφορά στην ποιότητα.Ο Μπεργκ βλέπει βελτίωση και συνεχή άνοδο και σε αυτά θα πρέπει να δουλέψει. 

Ο Νορβηγός τεχνικός έχει εμμονή με τις αλλαγές, αφού συμπερασματικά και με το κλείσιμο του πρώτου γύρου δεν τον βλέπουμε να δείχνει και τόση εμπιστοσύνη στους παγκίτες, παρά μόνο στον Ανδρόνικο Κακουλλή που είναι κάτι σαν ‘μόνιμη’ επιλογή. Δεν ρισκάρει και δεν φρεσκάρει την ομάδα του. Σήμερα θα μπορούσε να το πάει ένα βήμα παρακάτω και δώσει περισσότερη φρεσκάδα, επιλογές υπήρχαν απλά ο ίδιος θεώρησε σωστό να κάνει μόλις μία… 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο