Ο «τελειωμένος» και πιθανόν «τελειωμένος»

Ημέρα ανακατατάξεων αναμένεται να είναι η σημερινή σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.  Η κάκιστη εικόνα των δυο ομάδων συνεχίζεται με αποτέλεσμα το μεν ΑΠΟΕΛ να είναι στο -9 από την κορυφή έχοντας τρεις αγώνες λιγότερους και η δε ΑΕΚ να είναι στο -12 από την πρώτη θέση.

Στον ΑΠΟΕΛ χθες υπήρχε συνάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη με τον Τόμας Ντολ. Ο Γερμανός έριξε όλη την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές του, ο ίδιος όπως έπραξε όλο αυτόν τον καιρό κουβέντα δεν είπε για τις δικές του ευθύνες. Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του πήραν την απόφαση. Παρελθόν ο Γερμανός. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα γεγονότα. Ποία είναι αυτά; Ακυρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η πρωϊνή προπόνηση.

Θα γίνει το απόγευμα και την ευθύνη θα την έχει ο Λούκας Χατζηλούκας. Αναζητείται προπονητής πλέον στον ΑΠΟΕΛ με την διοίκηση να αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά το χρηματικό κόστος της αποδέσμευσης ενός προπονητή.

Δύσκολα ο Ιντιακέθ
Τις προηγούμενες ημέρες  ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης εξέφρασε την στήριξη του στον Ιμανόλ Ιντιακέθ ωστόσο η χθεσινή ήττα από τον Απόλλωνα αλλά περισσότερο η κακή εικόνα της ομάδας της Λάρνακας φέρνει τον Ισπανό προπονητή στην πόρτα εξόδου. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η απόφαση έχει παρθεί από μια διοίκηση που δύσκολα προβαίνει σε αλλαγή προπονητή ωστόσο η αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ είναι πολύ κακή και χρειάζεται ηλεκτροσοκ για να συνέλθε.  
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο