Βασιλακάκης για Αμμόχωστο: «Πραγματικά πολύ περίεργο»

Ο σκόρερ της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, Θοδωρής Βασιλακάκης μίλησε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr και αναφέρθηκε και στην Αμμόχωστο, χαρακτηρίζοντας περίεργο το συναίσθημα να βλέπεις μια πολή φάντασμα. 

Το απόσπασμα: 

Πως ζεις τον κόσμο; Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που έχει αναγκαστεί να ξενιτευτεί από την φυσική της έδρα μαζί και με τον κόσμο της που προέρχεται το μεγαλύτερο κομμάτι της από την Αμμόχωστο... Νιώθεις πως είναι κάπως πιο διαφορετικά να παίζεις γι' αυτό τον κόσμο και γι' αυτή την ταλαιπωρημένη ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες της Κύπρου;

«Αν δεν το ζήσεις από μέσα αλήθεια είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσεις και να το καταλάβεις... Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η Αμμόχωστος ζει μέσα από την Ανόρθωση και μπορεις να το καταλάβεις από μια απλή κουβέντα με ένα φίλο την ομάδας ή απλά αν βρεθείς στο γήπεδο σε ένα εντός έδρας παιχνίδι. Έχουμε και στην Ελλάδα προσφυγικές ομάδες, αλλά εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα, είναι πολύ πρόσφατο το γεγονός και είναι ακόμα πολύ ανοιχτή η πληγή... Ο κόσμος ζει για να επιστρέψει στη Αμμόχωστο...»

Έχεις βρει την ευκαιρία να πας σε εκείνα τα μέρη;

«Ναι πήγα φυσικά. Πραγματικά πολύ περίεργο το συναίσθημα να βλέπεις μια πόλη φάντασμα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο