''Έχουμε και πάλι αρκετά προβλήματα''

Διαβάστε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριακός Δημητρίου σχετικά με την διαγραφή του Τολμές από το ρόστερ καθώς και για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ. 

Αναλυτικά: 

Για τα τελευταία γεγονότα: «Δεν υπάρχει κάποιος που δεν προβληματίζεται. Ακούσαμε και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας χθες στις δηλώσεις του. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Το τελευταίο κρούσμα όλοι το καταδικάζουμε»

Για την διαγραφή του Τολμές από το ρόστερ: «Να πώ ότι εγγράφηκε κανονικά ο Άμπραχαμ. Σήμερα αποφασίστηκε από κοινού με τον Τολμές να αφαιρεθεί από την λίστα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς αλλά αποδείχθηκε εξαιρετικά άτυχος. Θέλουμε να ου δώσουμε τον χρόνο να επιστρέψει δυνατός το καλοκαίρι. Θα παραμείνει στην ΑΕΚ και να επιστρέψει δυνατός το καλοκαίρι». 

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Στο καθαρά αγωνιστικό και με αυτά που συζητήσαμε είναι παιχνίδι κομβικής σημασίας. Έξι τελικοί. Παίζουμε με την ομάδα που απέχουμε ένα βαθμό. Έχουμε και πάλι αρκετά προβλήματα και είναι μονής επιλογής ο αγώνας. Θα πρέπει να αντιληφθεί και ο κόσμος την σημαντικότητα του αγώνα. Έχουμε θετικές ενδείξεις. Ετοιμάζουν και κάτι διαφορετικό για την ομάδα την οποία θα συνοδεύσουν. Θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο