Πετεβίνος: «Ο Γένσεν έμεινε εκτός αποστολής, γιατί...»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΠΡΩΤΟ Sports ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, τοποθετήθηκε για...

…την κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα το πληγώνουν, υποδεικνύονται από ανθρώπους που το αποτελούν διάφορα προβλήματα. Το πιο σημαντικό είναι όσοι μπορούν με τις ενέργειες τους να τα αντιμετωπίσουν, να το πράξουν. Εννοώ την πολιτεία και τις πρωτοβουλίες μαζί με την ΚΟΠ και την UEFA που δείχνει ενδιαφέρον να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων. Δικαίωμα της ΑΕΛ αφού νιώθουν ότι δεν αντιμετωπίζονται ίσα, όπως και της Ομόνοιας, να προσπαθούν με τους δικούς τους τρόπους ν’ αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Από την Ομόνοια αναφέρθηκε η κατάθεση στοιχείων, αλλά αυτή δεν έχει γίνει. Το μόνο καινούργιο ήταν η προσέγγιση Παπασταύρου από άτομα του ποδοσφαίρου για εξαγορά αγώνων. Δεν έχουμε αντιληφθεί ποια είναι τα στοιχεία που έχει, άρα δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι καινούργιο μέχρι να συμβεί αυτό»

…τη σύσκεψη στο Υπουργείο: «Το θέμα της ατιμωρησίας γενικότερα επηρεάζει την κυπριακή κοινωνία και πρέπει να αντιμετωπιστεί»

…την πιθανή κάθοδο ξένων διαιτητών: «Δεν έχουμε ενημέρωση, αλλά αν υπάρξει αυτή η απόφαση από πλευράς ΚΟΠ, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει θέμα»

…τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Είναι ένας τελικός, αν δεν πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε θα αποχαιρετίσουμε πρόωρα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, το ζήτημα είναι να το κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Η ζυγαριά της πρόκρισης γέρνει στην πλευρά του αντιπάλου που έχει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Πρέπει να σκοράρουνε δίχως να δεχτούμε γκολ για να ισορροπήσουμε τη ζυγαριά. Πρέπει συνεπώς να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, και μπροστά να λύσουμε το γρίφο του να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας, ότι όποιοι κι αν παίξουν θα ανταποκριθούν. Θα είναι παιχνίδι υψηλής έντασης»

…τον τραυματισμό του Τάμαρι: «Αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα. Αν όλα πάνε καλά, θα προσπαθήσει να προλάβει το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Εκτός είναι επίσης οι Βούρος, Αλωνεύτης και Γένσεν. Μίλησε με τον προπονητή μετά το πέρας της προπόνησης, ένιωθε σφίξιμο στα πόδια. Χρειάζεται πολλή προσοχή στη διαχείρισή του, γιατί προέρχεται από διακοπή στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Δεν έχει κάτι, αλλά θα μείνει εκτός αποστολής, για να αποφύγουμε το ρίσκο τραυματισμού. Αντιθέτως θα είναι στην αποστολή ο Σιγκούρνταρσον που είναι και υποψήφιος για να πάρει χρόνο συμμετοχής»

…την προσέλευση του κόσμου: «Όσες προσπάθειες κι αν κάναμε για αλλαγή ώρας, δεν κατέστη δυνατό. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολη τη μεγάλη προσέλευση κόσμου. Οι αποφάσεις για την ώρα έναρξης των αγώνων είναι ένα θέμα που χρήζει συζήτησης με γνώμονα τι είναι καλύτερο για το ποδόσφαιρο. Έχουμε πει ότι πέραν της κάρτας φιλάθλου υπάρχουν κι άλλα θέματα προς συζήτηση. Η δικαιολογία των τηλεοπτικών ωρών δεν στέκει, το βλέπουμε και στην Αγγλία, όπου υπάρχει μια καθορισμένη ώρα που βολεύει τους πάντες. Με καλύτερη διάθεση πρέπει να συζητηθεί διεξοδικά για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, όχι να τον διώξουμε. Είναι προς το συμφέρον όλων να υπάρχει ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο και αυτό συμβαίνει με γεμάτες κερκίδες»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο