Κλάφουριτς: «Δεν αντέξαμε την πίεση, είναι σκληρό, αλλά...»

Η (μη) διαχείριση της μεγάλης πίεσης από την ομάδα του ήταν για τον Ντίαν Κλάφουριτς ο βασικός λόγος της ήττας του Εθνικού από τον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Είμαι πολύ στενοχωρημένος και απογοητευμένος για τους παίκτες μου. Δεν είναι εύκολο γι’ αυτούς να παίζουν σε αυτές τις συνθήκες. Ήταν πολύ μεγάλη η πίεση γι’ αυτό το παιχνίδι, προσπαθήκαμε όλη την εβδομάδα να τη μειώσουμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο λόγος που δεν παίξαμε όπως θέλαμε, κυρίως στην επίθεση. Μολονότι όμως δεν έπαιξαν όπως μπορούν, οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έτρεξαν, πάλεψαν.

Στο β’ μέρος παίξαμε καλύτερα, διορθώσαμε πράγματα, το παιχνίδι είχε πολύ πάθος και νομίζω το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Από ένα ατομικό λάθος δεχτήκαμε το γκολ λίγο πριν το τέλος. Είναι μια κακή στιγμή για μας, είναι σκληρό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, μόνον έτσι θα επιβιώσουμε. Είναι πιο εύκολο να παίζεις απέναντι στην Ομόνοια που είναι μια πολύ καλύτερη ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά στα δικά μας μέτρα, παλεύει για τον ίδιο στόχο, γι' αυτό το παιχνίδι αυτό ήταν πολύ πιο σημαντικό και δημιουργήθηκε η μεγάλη πίεση στους παίκτες μου», ανέλυσε ο Κροάτης προπονητής.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο