Μια που έγινε ο ντόρος...

Συνήθως η φράση έχει θετική έννοια. Στη δική του την περίπτωση, ωστόσο, ο θόρυβος που προκάλεσε η μεταγραφή του Ρουμπέν Χουράδο στην ΑΕΛ δεν ήταν για καλό, με τις φωνές της Ατλέτικο Μπαλεάρες για υπογεγραμμένο συμβόλαιο που είχε και μαζί της, την πρόθεση καταγγελίας στη FIFA με αξιώσεις για τιμωρία τόσο του παίκτη, όσο και των «γαλαζοκιτρίνων» και τα συναφή. Τώρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, πάντως, είναι λες κι είπε να δικαιολογήσει όλο εκείνο τον ντόρο, μια που έγινε.

O Ισπανός δεν έχει πάρει ακόμα φανέλα βασικού από τον Ντούσαν Κέρκεζ, όμως αυτό δεν αποτέλεσε αποτρεπτικό παράγοντα για να πιάσει άμεσα δουλειά στον τομέα για τον οποίο αποκτάται κάθε επιθετικός. Ο Χουράδο μετράει ήδη δύο γκολ στις ισάριθμες συμμετοχές που είχε με την κίτρινη φανέλα ερχόμενος από τον πάγκο. Δύο γκολ, σε 43 λεπτά συμμετοχής. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Χουράδο θέτει γερή υποψηφιότητα για να πάρει χρίσμα βασικού για πρώτη φορά στη θητεία του στην ΑΕΛ, στον δυσκολότερο, μάλιστα, αγώνα μέχρι τώρα. 

Δεν είναι ότι τα γκολ που έβαλε ως τώρα δεν είχαν ουσιαστική σημασία. Κάθε άλλο, από την στιγμή που το ένα είχε χαρίσει τρίποντο και το άλλο «καθάρισε» ένα ματς λεπτών ισορροπιών, παρά την επιβλητική παρουσία της ομάδας του, λόγω του στενού σκορ. Όπως και να το κάνουμε, ωστόσο, ένα γκολ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κυρίως αν βοηθήσει στο να έρθει ένα διπλό, έχει σίγουρα μεγαλύτερη βαρύτητα. Άλλωστε, το παράδειγμα του Νταβίντ Τεξέιρα, που ξεκίνησε φουριόζος με τέσσερα τέρματα στις ισάριθμες πρώτες συμμετοχές του κι ακολούθως τίποτα κόντρα στις ομάδες με πρωταγωνιστικές βλέψεις, είναι ακόμα πάρα πολύ φρέσκο και χαλιναγωγεί τον πρώιμο ενθουσιασμό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο