"Εδώ και έξι χρόνια είμαστε σε μνημόνιο στη Νέα Σαλαμίνα"

"Εδώ και έξι χρόνια είμαστε σ’ ένα μνημόνιο στη Νέα Σαλαμίνα, μεταφέρουμε ταμειακό έλλειμα εδώ και αρκετά χρόνια", ανέφερε ο Δημήτρης Λάζος από πλευράς Νέας Σαλαμίνας, ενώ επισήμανε ότι φέτος η Σαλαμίνα είναι πίσω οικονομικά λόγω του μειωμένου ενδιαφέροντος στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο:

"Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τι ομάδα έχουμε απέναντι μας. Την είδαμε αρκετές φορές φέτος, έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι. Το παραμικρό λάθος με τέτοιες ομάδες θα στοιχίζει. Παραδοσιακά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στην έδρα μας είναι ντέρμπι, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Ασφαλώς και είναι πρόκληση για τη Νέα Σαλαμίνα, θα είναι σημαντικό αν πάρουμε μία τέτοια νίκη. Ο κόσμος θα συσπειρωθεί και ασφαλώς θα δείξουμε το μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Οι ομάδες στις πρώτες αγωνιστικές δεν είναι απόλυτα έτοιμες, χρειάζονται χρόνο. Δεν κρίνεται κάτι, είναι όμως ένα παιχνίδι στη δική μας έδρα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. 

Έχουμε μετά ν’ ανέβουμε ένα Γολγοθά, όμως κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όλοι δουλεύουν εντατικά και θεωρώ ότι πρέπει να φανούμε πειθαρχημένοι. Μετά την ΑΕΚ θα σκεφτούμε το ΑΠΟΕΛ, όλοι θα αγωνιστούν με όλους. Φτιάξαμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα τα παιχνίδια. 

Όσον αφορά την αμυντική λειτουργία ο προπονητής μας δεν έμεινε ικανοποιημένος στο παιχνίδι με την Ένωση, όμως είχαμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Ο σκοπός της Συνέλευσης είναι να υπάρχει πλήρης διαφάνειας προς τα μέλη. Χρόνο με χρόνο βαδίζουμε καλύτερα οικονομικά. Εδώ και έξι χρόνια είμαστε σ’ ένα μνημόνιο στη Νέα Σαλαμίνα. Όλοι ενημερώθηκαν για το που βαδίζουμε, ασφαλώς υπήρχε ενημέρωση και για τα ποδοσφαιρικά. 

Φέτος είμαστε πίσω λόγω των διαρκείας και της κάρτας οπαδού, τα γνωρίζετε. Κάναμε κάλεσμα να αγοράσει ο κόσμος τα διαρκείας, ανεξάρτητα αν θα κάνει κάρτα ή όχι, είναι απόφαση δική τους. Υπάρχουν οικονομικά θέματα, κυρίως του παρελθόντος, με τη συνδρομή των φίλων όμως της ομάδας πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Αν πάνε όλα καλά φέτος του χρόνου θα είμαστε πολύ διαφορετικοί. Τέθηκαν κάποιοι στόχοι και ο πρώτος είναι τα διαρκείας και ο δεύτερος είναι ο λαχνός. Μεταφέρουμε ταμειακό έλλειμα εδώ και αρκετά χρόνια".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο