Η τρίτη μεγάλη πρόκληση και θέλει την... έκπληξη

Άλλο ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο έχει μπροστά της η Νέα Σαλαμίνα μετά από αυτό των ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και τώρα Απόλλωνα. Η ατζέντα των «ερυθρολεύκων» ήταν από τις πιο δύσκολες, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να έχει μπροστά του άλλον έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο: Τον Ευρωπαίο Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο.

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που ο βαθμός δυσκολίας ήταν αρκετά μεγάλος η Νέα Σαλαμίνα πήρε άριστα σε ότι αφορά την απόδοση της, όμως για άλλη μία φορά λειτούργησε και ο νόμος του ποδοσφαίρου ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αξιοζήλευτη εμφάνιση και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αν και το τρίποντο δεν ήρθε σε κανέναν από τα δύο παιχνίδια. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, δηλώνει αρκετά ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με αυτά που βλέπει από την ομάδα του, η απόδοση τους κινείται σε υψηλά επίπεδα, οι τελικές τους φτάνουν σε διψήφιο αριθμό και αυτό που έχει μείνει είναι ο Ελλαδίτης τεχνικός να παίρνει αποτέλεσμα από κάποιο μεγάλο παιχνίδι.

Παιχνίδι όπως αυτό που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο δεν είναι και το πιο εύκολο, είδαμε και την Πάφο πόσο δεινοπάθησε στη Λεμεσό και γι’ αυτό θα έχει τεράστια σημασία αν οι «ερυθρόλευκοι» αποδράσουν με διπλό. Είναι η πρώτη φορά για φέτος που η αποστολή της Σαλαμίνας θα μπει στο λεωφορείο για το Τσίρειο. Το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό ήταν εφιαλτικό για την ομάδα της Αμμοχώστου, αφού γνώρισε βαριά ήττα με 5-0. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο