Κυκλοφορεί ελεύθερος, ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη ο Τιμούρ!

Το συμβόλαιο του Ρούμπεν Ράγιο, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με τον Ισπανό επιτελικό μέσο να είναι από σήμερα 1η Ιουνίου ελεύθερος. Στην Ανόρθωση ένιωσαν ενοχλημένοι και με τη στάση του ποδοσφαιριστή μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα, αλλά και από τις δημόσιες τοποθετήσεις του ίδιου, όμως δεν ήταν διατεθειμένοι ν' αλλάξουν την πρόταση τους και το συμβόλαιο ανανέωσης που του πρόσφεραν.

Οι καιροί δεν είναι και οι πιο εύκολοι για τις ομάδες και όσο και αν ο Τιμούρ επιθυμούσε την παραμονή του Ράγιο στην ομάδα, η διοίκηση δεν θα μπορούσε να διαφοροποιήσει την προσφορά τους. Είναι και θέμα... αποδυτηρίων. Από τη στιγμή που όλοι θα δεχθούν σοβαρές μειώσεις, οι εξαιρέσεις είναι πολύ δύσκολες να γίνονται.

Ο Ισπανός έμπειρος άσος κυκλοφορεί ελεύθερος, ψάχνει ομάδα και μένει να δούμε το που θα καταλήξει, μετά από μία καταπληκτική χρονιά που είχε όπως αυτή που μας πέρασε. Μπορεί να βρει ομάδα με το συμβόλαιο που ζητά ή θα κάνει υποχωρήσεις; Η Ανόρθωση είναι ήδη στο ψάξιμο για να καλύψει το μεγάλο κενό, υπάρχει αρκετός χρόνος για τον Γεωργιανό τεχνικό, ώστε να βρει τον κατάλληλο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο