ΑΠΟΕΛ: Προβληματισμός, αποφάσεις και… Ρεσίνο

Μετά την ντροπιαστική ήττα από την Σούντοβα, τον αποκλεισμό από την Αστάνα, ήρθε χθες ακόμα μια ντροπιαστική βραδιά για τον ΑΠΟΕΛ. Η δίκαιη νίκη της Δόξας και ειδικά η έκταση του σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του ΑΠΟΕΛ. Χωρίς αρχή και τέλος και όπως δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος «η κατάσταση δεν είναι υγιής».

Ο προβληματισμός της διοίκησης μεγάλος. Ακόμα μεγαλύτερη όμως η απογοήτευση του κόσμου. Καζάνι που βράζει και δικαιολογημένα ο ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση Πετρίδη βρίσκεται ενώπιον δύσκολων θεμάτων για τα οποία πρέπει να βρει λύση. Η σημερινή τακτική συνεδρία θεωρείται κρίσιμη. Χρειάζεται refresh. Επιβάλλεται να εντοπιστούν τα λάθη. Θα γίνει όμως αυτό;. Ευθύνη έχουν και οι ποδοσφαιριστές. Κάποιοι παρουσιάζουν αρνητική εικόνα. Θα πρέπει κάποιοι να συνειδητοποιήσουν ποια φανέλα φορούν. Ευθύνη έχει και η διοίκηση η οποία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Κωστή δεν θα συνεχίσει στον πάγκο. Μάλιστα βγαίνει προς τα έξω ότι ήδη εξετάζονται ονόματα προπονητών. Φυσικά αν και εφόσον έρθει νέος προπονητής δεν θα έχει μαγικό ραβδί. Χρειάζεται refresh. Το πρώτο όνομα προπονητή ήδη έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι του 58χρόνου Ισπανού Abel Resino. Έχει εργαστεί σε Καστεγιον, Λεβάντε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαγιαδολίδ, Γρανάδα, Θέλτα και Νουμάνθια. Από το 2015 δεν έχει κάτσει σε πάγκο.

Το αν θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή ο ΑΠΟΕΛ θα φανεί κατά την διάρκεια της ημέρας. Όμως αν θέλει να διορθώσει την όλη κατάσταση θα πρέπει να βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο