"Μήνυμα αισιοδοξίας και ευχαριστίες σε Υπ.Υγείας και ΚΟΑ"

Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Προπονητών ευχαριστεί τον Υπουργό Υγείας όπως και τον ΚΟΑ για την επιστροφή των νεαρών ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, συνιστά όμως απ' όλους να τηρήσουν το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγείας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών:

"Ευχαριστίες Προπονητών σε Υπ. Υγείας και ΚΟΑ

Η επιστροφή των νεαρών ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλη την κοινωνία

Εκ μέρους εκατοντάδων επαγγελματιών προπονητών ποδοσφαίρου, ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, επιθυμεί να απευθύνει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Υγείας και τον έντιμο Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου, τον ΚΟΑ και τον πρόεδρο του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, οι οποίοι αφουγκραζόμενοι το μήνυμα χιλιάδων παιδιών και γονέων, έλαβαν τα ενδεικνυόμενα μέτρα για επιστροφή των ακαδημιών ποδοσφαίρου στις προπονήσεις.

Όπως ο Σύνδεσμος Προπονητών έχει πολλάκις τονίσει στις ανακοινώσεις του, η επιστροφή των ακαδημιών στην αγωνιστική δράση, πέρα και πάνω από τις οικονομικές παραμέτρους, έχει ευεργετικές επιπτώσεις στη σωματική αλλά και στη ψυχική υγεία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών καλεί τα μέλη του όπως ακολουθήσουν πιστά, σχολαστικά και με συνέπεια τις σχετικές οδηγίες ασφάλειας και υγείας καθ’ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου προπονήσεων και για όσο ακόμα χρειαστεί Σημειώνεται ότι πολύ σύντομα αναμένεται συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγείας σχετικά με τις προπονήσεις.

Παράλληλα ο Σύνδεσμος θα κοινοποιήσει προσεχώς στα μέλη του - μέσω διαδικτυακής παρουσίασης - περισσότερες οδηγίες ασφάλειας και υγείας, για την προστασία τόσο των ιδίων όσο και των νεαρών ποδοσφαιριστών,

Τέλος, ο Σύνδεσμος Προπονητών συστήνει όπως οι προπονήσεις να μην ξεκινήσουν πριν την έκδοση αναλυτικού πρωτοκόλλου και σαφέστερων οδηγιών".

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο