Τι μας λέτε κύριοι...;

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του σχετικά με το αίτημα ομάδων για κάθοδο ξένων διαιτητών, σε περίπτωση που στηθεί η μπάλα ξανά στην σέντρα.

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωση από τον ΣΔΚ για ξένους ρεφ: ''Θα μας βρουν αντιμέτωπους''

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο Σύνδεσμος τόνισε χαρακτηριστικά "όσοι εργολαβικά προσπαθούν να υποσκάψουν την Κυπριακή Διαιτησία εδραιώνοντας ξένους διαιτητές στα πρωταθλήματα μας, ότι θα μας βρουν αντιμέτωπους".

Αυτό είναι απειλή κύριοι. Τι θέλετε να πείτε με αυτή σας την τοποθέτηση; Πως σε περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα θα "χτυπήσετε" τις ομάδες που ζήτησαν ή τέλος πάντων συμφώνησαν για κάθοδο ξένων διαιτητών;

Θα ήταν καλύτερα να δείτε όλοι μαζί ξανά, τα λάθη που έγιναν την φετινή χρονιά από τους Κύπριους διαιτητές και να προβληματιστείτε.

Πάντως (αν σημαίνει κάτι αυτό) με ξένους ρεφ η διαιτησία δεν ήταν ποτέ θέμα συζήτησης.

Και στο κάτω κάτω, είναι τα δικά σας, λάθος σφυρίγματα, που ανάγκασαν τις ομάδες και την ηγεσία της ΚΟΠ να πάνε στη λύση των ξένων διαιτητών. Φυσικά κανένας δεν είπε πως η παρουσία "ξένης σφυρίχτρας" στην Κύπρο θα είναι για πάντα. Αντίθετα, στόχος είναι η στήριξη του Κύπριου διαιτητή, ο οποίος οφείλει να βελτιωθεί.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο