Ο Α. Σάββα στο Sportime: «Το DNA αυτής της ομάδας»

Mε τον γενικό αρχηγό της Ομόνοιας 1948 Ανδρέα Σάββα επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας Sportime ο οποίος έκανε αναφορά στην μεγάλη προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Γ’ κατηγορία από την ΣΤΟΚ αλλά και για τους στόχους των πρασίνων στο άμεσο μέλλον. 

Πόσο σημαντική θεωρείς τη θέση του team manager σε μια ομάδα: «Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική θέση με πολλές ευθύνες και αρμοδιότητες και ότι είναι απαραίτητη για την οποιοδήποτε ομάδα στον κόσμο» 

Η Ομόνοια1948 κάνει και φέτος μια εξαιρετική πορεία... ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι: «Οι κύριοι λόγοι είναι πολλοί. Είναι μια αλυσίδα που ξεκινά από την συγκλονιστική στήριξη του κόσμου, συνεχίζει με την ηρωική προσπάθεια του ΔΣ το οποίο προσφέρει τα πάντα στην ομάδα για μπορεί να δουλέψει σε επαγγελματικές βάσεις για τα δεδομένα, στην συνέχεια έχουμε την εξαιρετική δουλειά του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου και τελειώνει με την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας που καταθέτουν ψυχή σε κάθε παιχνίδι και πραγματικά ματώνουν την φανέλα που φοράνε. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε όλους τότε έχουμε τα αποτελέσματα που βλέπουμε» 
 

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για το μέλλον: «Οι άμεσοι στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ' κατηγορια. Όσο αφορά το κύπελλο σίγουρα είναι ένας στόχος ο οποίος μας ενδιαφέρει και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, παρόλο τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας που υπάρχει αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλότερης κατηγορίας.  Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές μας ότι μπορούν να τα πάνε εξίσου περίφημα και εκεί. Οι μελλοντικοί στόχοι μας ταυτίζονται με το DNA της ομάδας που είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου, κατηγορίας και βαθμού δυσκολίας»  

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που στηρίζει έμπρακτα και μαζικά την ομάδα και να τον καλέσω να συνεχίσει να το πράττει. Είναι ο 12ος μας παίκτης» 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο