«Είχα καλά αποτελέσματα… και με κάλεσαν»

Για τον αγώνα κόντρα στο Καζακστάν αλλά και γενικά για τον όμιλο του Euro 2020 μίλησε σε σελίδα του Καζακστάν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Ράν Μπέν Σιμόν. Τι είναι σημαντικό για τον ίδιο αλλά και για την Εθνική στους αγώνες μπορείτε να το διαβάσετε πιο κάτω: 

«Στον όμιλο υπάρχουν φαβορί και είναι η Ρωσία και το Βέλγιο. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και μπορούν να γίνουν και εκπλήξεις. Όλες οι ομάδες είναι φιλόδοξες και δεν θα είναι εύκολο για κανένα». 

«Ήμουν προπονητής στην Κύπρο. Είχα καλά αποτελέσματα , δούλεψα σκληρά και με κάλεσαν για να αναλάβω την Εθνική ομάδα της Κύπρου». 

«Είναι δύσκολο για ένα προπονητή από το Ισραήλ να βρει δουλειά στην Ευρώπη αλλά η Κύπρος σου δίνει αυτή την ευκαιρία. Στην Κύπρο η δουλειά είναι καλή και οι άνθρωποι της εξαιρετικοί. Δουλεύουν με χαρά». 

«Ήμουν στην ΑΕΚ την περίοδο 2012-13 και από τότε δεν είχα δουλέψει στην Κύπρο μέχρι το 2017 όταν ανάλαβα την Εθνική ομάδα». 

«Το Στάνιμιρ Στόιλοφ τον γνωρίζω προσωπικά, δεν μπορώ να πω όμως πως είμαστε και πολύ κοντά». 

«Η Κύπρος και το Καζακστάν είναι σχεδόν κοντά-κοντά. Συμφωνώ πως είναι στο ίδιο επίπεδο. Γνωρίζω παίκτες από το Καζακστάν και το επίπεδο μας είναι το ίδιο».

«Ο στόχος μας στον όμιλο είναι να παλέψουμε όλα μας τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να δείξουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και να έχουμε αποτελέσματα».

«Παρακολούθησα παιχνίδια της Εθνικής Καζακστάν. Είδα τον αγώνα με την Γεωργία. Αλλά ακόμη είναι αρκετά γρήγορα για οτιδήποτε. Θα συνεχίσουμε να μελετάμε και να συλλέγουμε πληροφορίες». 

«Γνωρίζουμε τις καταστάσεις που θα συναντήσουμε στον όμιλο μας. Δεν παίζει ρόλο για εμάς ο καιρός το γήπεδο, οι συνθήκες του αγώνα. Σε όποιο γήπεδο και αν αγωνιστούμε θα προσπαθήσουμε για τη νίκη». 

«Στο ποδόσφαιρο κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε».  

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο