Ναι αυτή ήταν Εθνική

Στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι να αποδίδεις καλό ποδόσφαιρο και να κατακτάς τους βαθμούς της νίκης. Η Εθνική μας ομάδα, χθες, με αντίπαλο την Σλοβενία τα είχε και τα δυο. Πάθος από το πρώτο λεπτό, ποδοσφαιρικό εγωισμό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Λετονού διαιτητή. Ψυχή και τσαμπουκά από τους διεθνείς μας. Πάρα πολύ καλή τακτική από τον Ραν Μπεν Σιμόν με την κατάλληλη 11άδα. Όσα δεν είχαμε δηλαδή στον πρώτο αγώνα με την Νορβηγία για τον οποίο έγινε έντονη και αυστηρή κριτική σχεδόν από όλους μας. Ακόμα και αυτή η κριτική βοήθησε στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών κάτι που φάνηκε.

Σε βίντεο η μάγκικη ανατροπή της Κύπρου

Χθες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χαιρόσουν την Εθνική. Θα ήταν άδικο να μην έπαιρνε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το άξιζαν και δίκαια την κατέκτησαν. Αυτή την Εθνική θέλει όλος ο κόσμος να βλέπει. Να διεκδικεί, να είναι ανταγωνιστική, με ορθόδοξο ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Θα πρέπει να σταθεροποιηθεί, να βρει τις ισορροπίες της. Όλα αυτά τα χρόνια η εικόνα ήταν μοιρασμένη, ένα βήμα μπροστά και αμέσως μετά δυο βήματα πίσω.

Με μια νίκη σαφώς δεν πετύχαμε κάτι. Είναι η αρχή σε έναν όμιλο που με τέτοια εικόνα όπως χθες μπορεί να διεκδικήσει την διάκριση. Αλλά και να μην έρθει η εικόνα ως ομάδα θα πρέπει να είναι σε όλους τους αγώνες όπως με την Σλοβενία.

Το μοναδικό αρνητικό από την χθεσινή αναμέτρηση, η ελάχιστη παρουσία του κόσμου. Έτσι είμαστε ως λαός. Εύκολα ενθουσιαζόμαστε και εύκολα απογοητευόμαστε. Εξάλλου ποτέ η Εθνική ομάδα δεν είχε τον δικό της κόσμο. Φυσικά για την χθεσινή παρουσία του κόσμου έπαιξε ρόλο και η ταλαιπωρία με την έκδοση κάρτας φιλάθλου. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έφυγαν από το γήπεδο λόγω της κωλυσιεργίας  των υπευθύνων. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο