Όταν πάει τελικό κατακτά και το κύπελλο

Την παράδοση που τον θέλει να κατακτάει το Κύπελλο Φούτσαλ όποτε βρεθεί στον τελικό θέλει να διατηρήσει ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι εξέδωσαν δελτίο Τύπου για το 3 στα 3 που έχουν στον τελικό. 

Η ενημέρωση

"Ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Πέμπτης 11 Απριλίου θα διεκδικήσει απέναντι στην Ομόνοια το 4ο κύπελλο Futsal στην ιστορία του.

Η ομάδα μας όσες φορές έφτασε στον τελικό κατέκτησε και το τρόπαιο. Από το 2012, έτος ίδρυσης του τμήματος, ο ΑΠΟΕΛ συμμετείχε 3 διαδοχικές φορές σε τελικό κυπέλλου -κόντρα σε διαφορετικές ομάδες- και στο τέλος πανηγύρισε.  

Η πρώτη φορά ήταν το 2014. Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε την Αραράτ και κέρδισε εύκολα με 4-0 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Τα τέρματα σημείωσαν οι Da Silva (2), Jhony και Δημητριάδης.

Την επόμενη χρονιά η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕΚ και πάλι στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και επικράτησε εύκολα με 5-1. Τα τέρματα του ΑΠΟΕΛ πέτυχαν οι Jhony (2), Leo (2) και Κουλουμπρής.

Το 2016  οι γαλαζοκίτρινοι έφτασαν για 3η συναπτή χρονιά στον τελικό. Κέρδισαν την Ανόρθωση πολύ δύσκολα με 6-5 στο ίδιο γήπεδο και πανηγύρισαν το τελευταίο τους κύπελλο. Ο Κουλουμπρής σημείωσε χατ τρικ, δυο γκολ σημείωσε ο Ιακώβου και το άλλο ο Leo".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο