Κωνσταντινίδης στο Sportime: "Με την ψυχολογία... πάμε για ιστορική άνοδο"

Μετά τον Γιώργο Βασιλείου μίλησε στο Sportime και ο συμπαίκτης του στην ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα Γιώργος Κωνσταντινίδης για τον στόχο της ανόδου, για τη προσωπική του απόδοση και την πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Ο αρχικός στόχος ήταν η άνοδος στην δεύτερη κατηγορία και το κύπελλο. Θέλαμε το κύπελλο προσπαθήσαμε να πάμε στον τελικό, όμως δεν τα καταφέραμε κι από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε ο μόνος στόχος που μας έμεινε ήταν η άνοδος, οπότε έπρεπε να τα δώσουμε όλα με την Ομόνοια για να νικήσουμε, κάτι που κάναμε»

Για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αχυρώνα Λιοπετριού: «Δεν βλέπουμε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη αν και θα είναι ένας δύσκολος αγώνας με τον Αχυρώνα ο οποίος έχει και αυτός κάποιους στόχους, αλλά νομίζω ότι με την ομάδα που έχουμε μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη»

Για το πόσο πιστεύουν στην άνοδο: «Σίγουρα έχουμε τις ικανότητες για να τα καταφέρουμε, έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, όλοι το πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την άνοδο και με την ψυχολογία που έχουμε στην ομάδα δεν αγχώνομαι ότι δεν θα πετύχουμε 2 νίκες στα 2 παιχνίδια που έμειναν. Είμαι περίπου 3 χρόνια στην ομάδα και φέτος είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην ιστορική άνοδο στη δεύτερη κατηγορία»

Για τη προσωπική του φετινή απόδοση τα 6 γκολ που έχει πετύχει και το μέλλον του: «Η προσωπική μου απόδοση πιστεύω δεν ήταν όπως η περσινή, δεν πρόσφερα όσα ήθελα να προσφέρω όπως έκανα την προηγούμενη χρονιά, αλλά προσπαθούσα για το καλύτερο για την ομάδα και αφού η ομάδα πάει καλά δεν σκέφτομαι την απόδοση μου. Θα ήθελα να παίξω και του χρόνου στην ομάδα, γιατί είναι μια ομάδα που με βοήθησε, την βοήθησα και ζήσαμε πολλά πράγματα μαζί σε αυτά τα 3 χρόνια. Η διοίκηση είναι πολύ εντάξει μαζί μας, έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα σαν οικογένεια, είμαστε φίλοι, οπότε νιώθω ότι δεν μπορώ να πάω κάπου αλλού»
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο