Κ.Λοϊζου στο Sportime: ”Κλαίνε σαν μικρά παιδιά”

O “αρχιτέκτονας” του Διγενή Ακρίτα Μόρφου ο προπονητής Κώστας Λοϊζου μίλησε στο Sportime, για τη σημαντική νίκη κόντρα στον Εθνικό Λατσιών, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για τον στόχο του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

“Σίγουρα μετά τη μεγάλη μας νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, νιώθουμε δικαιωμένοι για όλη τη δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι. Ο στόχος της ομάδας ήταν αρχικά η άνοδος, αν και μετά  βέβαια έγινε η κατάκτηση του πρωταθλήματος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

“Το παιχνίδι με τον Εθνικό Λατσιών ήταν αρκετά δύσκολο παρά το γεγονός ότι παίζαμε με μια ομάδα η οποία έπεσε στην τέταρτη κατηγορία. Καταφέραμε να προηγηθούμε με 1-0, η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες μου στο παιχνίδι είχαν κάποιο άγχος αδικαιολόγητο από την αγωνία που είχαν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ευτυχώς κύλησαν όλα ομαλά και με τη νίκη μας αγκαλιάσαμε το πρωτάθλημα”.

Για το πόσο περήφανος είναι για τους ποδοσφαιριστές του:

“Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές  μου. Όλος ο προγραμματισμός που έγινε το καλοκαίρι, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν πραγματικά δικές μου επιλογές και βάλαμε από την αρχή της προετοιμασίας ως στόχο την άνοδο. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα στις προπονήσεις, σε όλα τα παιχνίδια, όλοι ανεξαιρέτως και είμαι πολύ περήφανος που είχα αυτούς τους παίκτες και συνεργάστηκα μαζί τους”.

Για τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα:

“Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ξεκίνησαν τα μεγάλα πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, το διοικητικό συμβούλιο και από τον κόσμο. Ο κόσμος σήμερα παρά το δύσκολο ωράριο της ημέρας (Δευτέρα) ήταν εδώ και είχαμε για την εμβέλεια του Διγενή αρκετό κόσμο, γίναμε όλοι μαζί ένα κουβάρι στο γήπεδο και πανηγυρίσαμε τη κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Για την καταπληκτική φετινή πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο:

“Είναι μια επιτυχία από όλη την ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο που ήταν πάντα δίπλα μας, ότι χρειαζόμασταν η διοίκηση μας το παρείχε και οικονομικά οι πληρωμές γίνονταν πάντα στην ώρα τους. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παν για αυτήν την ομάδα, είχαμε ένα εξαιρετικό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και αυτή ήταν η μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε, αφού με συνδυασμό την ποιότητα των ποδοσφαιριστών ήρθε αυτή η τεράστια επιτυχία”.

Για τον στόχο του κυπέλλου έτσι ώστε να κάνουν το νταμπλ και να κλείσει ιδανικά η σεζόν:

“Ένας στόχος που είχα στο μυαλό μου στην αρχή της σεζόν φυσικά ήταν και ο στόχος του κυπέλλου. Εγώ είχα την τύχη να ζήσω 2 τελικούς με την προηγούμενη μου ομάδα (Π.Ο Ξυλοτύμπου), όπου τον έναν τελικό τον έχασα και τον άλλο τον κέρδισα. Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή στον τελικό και θα παίξουμε με την Ολυμπιάς Λυμπιών που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, άσχετα αν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Είναι ένα παιχνίδι μόνο ξέρουμε ότι θεωρούμαστε το φαβορί, όμως εμείς δεν θα πέσουμε στην παγίδα θα πάμε σοβαροί και θα πάμε να πετύχουμε τον στόχο μας να φέρουμε το κύπελλο στο Διγενή”.

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα:

“Ειδικά το πρωτάθλημα το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στη γυναίκα μου Έλενα, στα δύο μου παιδιά τη Δέσποινα και το Δημήτρη, αφού απουσιάζω αρκετές ώρες από το σπίτι και θέλω να τους αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα”.

Για το γλέντι που ακολούθησε στο σωματείο της ομάδας:

“Είμαστε όλοι μαζί ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, διοικητικό συμβούλιο και ήρθαμε να διασκεδάσουμε για το πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι του Διγενή ζουν μεγάλες στιγμές αυτή τη στιγμή, έχει χρόνια αυτή η ομάδα να ζήσει τέτοιες στιγμές, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ αυτό το σωματείο ειδικά στο οικονομικό κομμάτι όπου πήγε μέχρι και να κλείσει αυτή η ομάδα. Αυτοί οι άνθρωποι κράτησαν την ομάδα και μιλάμε τώρα για αυτό που καταφέραμε, τους κάναμε περήφανους και κλαίνε σαν μικρά παιδιά και εγώ είμαι πολύ συγκινημένος που τους έλεγα από την αρχή της σεζόν τους έλεγα θα πάρουμε την άνοδο και το κάναμε πράξη”.

Για το πόσο πολύ θέλανε το πρωτάθλημα:

“Ήταν ένα κάτι που το περιμέναμε αρκετό καιρό να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, το πανηγυρίσαμε σαν μικρά παιδιά με τη ψυχή μας και ελπίζω αυτοί οι πανηγυρισμοί να τους ζήσουμε ξανά στον μεγάλο τελικό”.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο