Στις 21 Ιουνίου η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών

Στις 21 Ιουνίου μέσα από τη διαδικασία της κλήρωσης θα μάθει η πρωταθλήτρια ομάδα Apollon Ladies τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Women's Champions League.

Στη φετινή διοργάνωση σημειώθηκε νέο ρεκόρ συμμετοχών καθώς θα λάβουν μέρος 62 ομάδες από 50 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η ομάδα Apollon Ladies επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από ένα χρόνο και θα δώσει τους αγώνες της προκριματικής φάσης εκτός έδρας και συγκεκριμένα μεταξύ 7-13 Αυγούστου.

Στην προκριματική φάση θα λάβουν μέρος 40 ομάδες που θα κληρωθούν σε δέκα ομίλους των 4 ομάδων και η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα πέρασει στη φάση των «32». Η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας.

Η κλήρωση της επόμενης φάσης θα πραγματοποιηθεί στις 16 Αυγούστου και οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 11-12 Σεπτεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 25-26 Σεπτεμβρίου.

Σε περίπτωση που η πρωταθλήτρια μας προκριθεί στη φάση των «32» τότε για σκοπούς κλήρωσης θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των δυνατών.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο