Ήταν στραβή, τελείωσε... ανάποδη!

Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα με 3-1 και παράλληλα αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου. 

Πλέον, δεν υπάρχουν στόχοι για την ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη σε μια χρονιά που πήγαν όλα στραβά και ανάποδα. Όλοι γνώριζαν από την αρχή πως θα ήταν μια μεταβατική σεζόν με πολλά προβλήματα κυρίως στο οικονομικό. 

Η πορεία στο πρωτάθλημα ήταν τραγική, που άφησε την ομάδα στο δεύτερο γκουπ. Πλέον, δεν υπάρχει ούτε ο στόχος του Κυπέλλου έτσι ώστε να έρθει κάποια διάκριση. 

Αυτό που θα πρέπει να γίνει στην ΑΕΛ, από εδώ και πέρα, είναι πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσει το θέμα με Γαρπόζη. Έπειτα θα πρέπει να αξιολογηθεί το υπάρχον ρόστερ για να δουν σε ποιους μπορούν να υπολογίζουν για τη επόμενη σεζόν. Οι αδυναμίες και οι ελλείψεις, όμως, φωνάζουν από την πρώτη αγωνιστική και δεδομένα θα γίνουν ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι. 

Το πιο μεγάλο στοίχημα, πέραν από το αγωνιστικό, είναι να βρεθούν τρόποι για να έρθει χρήμα στην ομάδα. Είτε βρίσκεται στην προεδρία ο Νίκος Χριστοδουλίδης ή κάποιος άλλος. Επιβάλλεται να υπάρχει οικονομική υγεία στην ΑΕΛ, για να μπορέσει να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο