Πρώτη με Πράνιτς και Ούρσουλιτς και νέοι στόχοι (pics)

Την πρώτη τους συνάντηση και γνωριμία είχαν σήμερα το τεχνικό επιτελείο αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Ψευδά. 

Η ομάδα του Ψευδά η οποία θα καθοδηγείται από τον Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος θα είναι παίκτης-προπονητής βάζει τον πήχη πιο ψηλά φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και σίγουρα περιμένει κάτι καλύτερο από πέρσι. 

Στην ομάδα υπάρχει η εμπειρία όπως του Πράνιτς και Ουρσουλίτς (αγωνιζόταν στην Ομόνοια) και μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές θέλουν να κάνουν μια ανταγωνιστική πορεία. 

Ακολουθούν δηλώσεις: 

Κώστας Γεωργίου (πρόεδρος): "Μία καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά η χρονιά φέτος για μας είναι κάτι πρωτόγνωρο για πολλούς λόγους. Λόγω του ιού και τις ιδιαιτερότητες της χρονιάς. Μαζέψαμε κάποιες εμπειρίες από πέρσι, κάναμε αρκετά λάθη λόγω απειρίας. Καταφέραμε όμως να βγάλουμε μία χρονιά στο οικονομικό τομέα, μας δοθεί όμως η ευκαιρία να κρατηθούμε στη Β' κατηγορία. Χτίζουμε και δημιουργούμε μία ομάδα επιπέδου δεύτερης κατηγορίας και αυτός είναι ο στόχος της χρονιάς. Θέλουμε να δυσκολέψουμε αρκετές ομάδες που θα έχουμε απέναντι μας. Η φιλοσοφία της Ομόνοιας Ψευδάς ήταν να λειτουργούμε ως ομάδα. Καταφέραμε ως χωριό να διατηρήσουμε μία ομάδα και αυτό πιστώνεται στους χωριανούς και στα προηγούμενα συμβούλια. Είναι επίτευγμα αυτό για το χωριό. Είμαστε από τα μόνα χωριά που το καταφέραμε αυτό. Είμαστε αισιόδοξοι, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τεχνικά θέματα, ελπίζω να δουλέψει και θα είναι θετικό για το χωριό μας. Καλώ όλο το χωριό να μας στηρίξουν όλοι και θα τους ανταμείψουμε με τη περηφάνια που θα έχουν στο τέλος της χρονιάς"

Κώστας Γεωργίου (πρόεδρος): "Η Β κατηγορία ήταν κάτι άγνωστο είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι στην Β από την Γ. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Ευθύνες συμμετοχές, γήπεδα κτλ. Πέρσι κάναμε καλή χρονιά, μάθαμε. Φέτος κουβαλούμε τις περσινές εμπειρίες και ως διοίκηση και λάθη που κάναμε. Αλλάζει η οργάνωση, επαγγελματισμός. Κάναμε συμφωνία με προπονητικό τιμ. Γίνονται προπονήσεις. Γενικά σε όλους τους τομείς βελτιωθήκαμε. Είναι μεγάλη επιτυχία το τι έγινε πέρσι, ήμασταν τελευταίοι, φανήκαμε τυχεροί που μείναμε πάνω λόγων συνθηκών. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε. Κρατήσαμε 16 παίκτες στο υφιστάμενο ρόστερ". 

Ντάνιελ Πράνιτς: "Είναι ευχαρίστηση μου να είμαι εδώ, ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Ψευδά. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο να μου δώσουν αυτή την υπευθυνότητα γιατί μέχρι χθες ήμουν ποδοσφαιριστής. Στην καριέρα μου είχα πολλές εμπειρίες, είμαι χαρούμενος που θα δείξω στους παίκτες μου και στους συμπαίκτες μου τις γνώσεις μου για το ποδόσφαιρο. Στην Κύπρο με ξέρουν, έπαιξα σε μεγάλο σύλλογο την Ανόρθωση, την προηγούμενη χρονιά ήμουν στην Αγία Νάπα. Παίζω πάντα με την καρδιά μου και το ίδιο θα κάνω και στη δικιά σας την ομάδα. Έχω ένα προτζεκτ γι' αυτή τη σεζόν, θέλω να χτίσω την ομάδα πάνω στους υφιστάμενους και με τους νέους. Δεν θα πω κάτι παραπάνω, είναι σημαντικό να δέσει η ομάδα νωρίς. Αυτή η σεζόν είναι ξεχωριστή, πιστεύω ότι είπα πιο πάνω. Στο τέλος αν είμαστε ένα, τότε θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτοί που κάθονται εδώ μαζί μου, είναι πολύ σημαντικοί για μένα, αν δεν τους είχα αυτούς τότε δεν θα το αποδεχόμουν αυτό. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για το Ψευδά, θα λειτουργούμε βήμα – βήμα. Ένας λόγος που διάλεξα την ομάδα είναι ο πρόεδρος και φίλος μου Κώστας, είδα κάποια βίντεο στο youtube, ενθουσιάστηκα το πόσο το ζουν έτσι σε αυτό το χωριό. Είναι πολύ σημαντικό για τους νέους παίκτες. Στο τέλος η Ομόνοια Ψευδά θα είναι μία μεγάλη έκπληξη"

Ντάνιελ Πράνιτς για προγραμματισμό: "Θα τους γνωρίσω στο γήπεδο, δεν θα κάνω μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Για την ώρα αρχίζουμε δουλειά με αυτό το ρόστερ. Στην Κύπρο κάνουν απλά μεταγραφές, το γνωρίζω. Ήμουν ξανά σε ομάδες εδώ, γνωρίζω ότι θα πείτε ότι οι περισσότεροι είναι Κροάτες, αλλά το κάνουμε αυτό για να μπορούμε να τους βάλουμε όλους μαζί. Τους διαλέγω βάση του χαρακτήρα τους και αυτό είναι σημαντικό για μένα".

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο