Ανακοίνωση Άρη: "Ζητάμε αναβολή του πρωταθλήματος..."

Με ανακοίνωση γεμάτη οργή ο Άρης ζητά αναβολή του πρωταθλήματος στη Β' κατηγορία, με αφορμή τη μη διεξαγωγή του αγώνα Οθέλλος-Ολυμπιακός. Η λεμεσιανή ομάδα ζητά διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, περιμένοντας απαντήσεις από αρμόδιους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά είμαστε θιασώτες ενός καλοστημένου έργου όπου σβήνουν τα φώτα, και απολύονται προπονητές που δεν υπακούν στα θέλω κάποιων. Σαν Άρης Λεμεσού και σεβόμενοι την ιστορία μας είχαμε επιλέξει τον δρόμο της σιωπής στα όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή στον Αγώνα του Οθέλλου με τον Ολυμπιακό. Σήμερα μετά λύπης πληροφορηθήκαμε από μια λιτή ανακοίνωση (Χωρίς καν να αναφέρονται οι λόγοι) ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα διεξαχθεί και θα αποφασίσει η δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ για την τύχη του κατόπιν ένστασης του Ολυμπιακού. Η απογοήτευση και η οργή μας είναι μεγάλη γι αυτό από τώρα και στο εξής δεν θα σιωπήσουμε και θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα και θεμιτά όπλα έχουμε στην διάθεσή μας.

Ζητάμε επίσης όπως όλοι οι αγώνες της β κατηγορίας να αναβληθούν μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής διότι κατά την γνώμη μας η διεξαγωγή η Όχι του αγώνα επηρεάζει τόσο την άνοδο όσο και την διαβάθμιση στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από τους αρμόδιους είναι πολλά για τις συνθήκες διακοπής του αγώνα και τα όσα ακολούθησαν ( π.χ τηρούνταν οι κανόνες διεξαγωγής νυχτερινού αγώνα; κι αν δεν τηρούνταν γιατί διεξήχθη;). Καλούμε και τα υπόλοιπα σωματεία της Β κατηγορίας να τοποθετηθούν.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο