ΑΟΑΝ : Η προσοχή στην Καρμιώτισσα

Απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο που δεν είναι άλλος από νέο τρίποντο είναι η ομάδα της Αγίας Νάπας η οποία έκανε γιορτές στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το σύνολο του Νίκου Νικολάου  την αγωνιστική που έφυγε πέρασε αλώβητη από το «Αμμόχωστος» αφού πέτυχε σπουδαίο διπλό απέναντι στην Αλκή του Κώστα Καιάφα. Παρόλα αυτά παρέμεινε στην ίδια θέση στο βαθμολογικό πίνακα και προετοιμάστηκε αυτές τις μέρες για νέο βαθμολογικό κέρδος.

Αυτή τη φορά ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει αφού απέναντι τους θα βρεθεί η δεύτερη στη βαθμολογία Καρμιώτισσα. Η ομάδα της Λεμεσού είναι μπροστά με τέσσερις βαθμούς και έτσι οι «πορτοκαλί» έχουν σαν στόχο τη νίκη για να μειώσουν τις αποστάσεις.

Φυσικά για να έρθει το ζητούμενο πρέπει οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Νάπας να πιάσουν ψηλή απόδοση απέναντι σε μια ομάδα που κάνει μέχρι στιγμής πολύ καλό πρωτάθλημα.

Στα θετικά για την Αγία Νάπα είναι η σπουδαία μεταγραφή του Αμεσσάν ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Δεν αποκλείεται να τον ρίξει από νωρίς στα βαθιά ο κόουτς της ομάδας αφού έχει την ποιότητα να και μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο