Γκαουτέντσι: "Κατανοούμε την απογοήτευση του κόσμου"

Ο ATP Chairman, Αντρέα Γκαουτέντσι, δήλωσε πως όλοι κατανοούν την απογοήτευση του κόσμου από τις συνεχόμενες αναβολές για την επιστροφή στην δράση.

Ο ATP Chairman, Αντρέα Γκαουτέντσι, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην "άχαρη" θέση να ενημερώνει διαρκώς τον κόσμο του τένις που αδημονεί να δει την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης, ότι η δραστηριότητα αναβάλλεται ακόμα περισσότερο.

Η πιο πρόσφατη επέκταση της αγωνιστικής απραξίας αφορά το διάστημα από τις 13 Ιουλίου μέχρι και τα τέλη του μήνα με τα ATP τουρνουά σε Αμβούργο, Μπάσταντ, Νιούπορτ, Λος Κάμπος, Γκσταντ, Ούμαγκ, Ατλάντα και Κίτσμπουελ να ακυρώνονται.

Ο Ιταλός κορυφαίος παράγοντας συμμερίζεται την απογοήτευση του κόσμου και έδωσε για πολλοστή φορά υπόσχεση ότι η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει το συντομότερο.

"Υπάρχουν ακόμη αβεβαιότητες για την πορεία της πανδημίας και μας αναγκάζουν να επεκτείνουμε την απαγόρευση μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Όπως όλοι οι φίλοι του τένις αλλά και τα τουρνουά που ακυρώθηκαν, έτσι και εμείς μοιραζόμαστε την απογοήτευση για αυτήν την εξέλιξη. Προσπαθούμε για την όσο το δυνατόν πιο άμεση επιστροφή του τουρ ενώ υπάρχει στο σκεπτικό μας και η πιθανότητα να επαναπρογραμματίσουμε τουρνουά αργότερα στη σεζόν. Όπως πάντα, η υγεία όλων των εμπλεκομένων στο τένις είναι η μεγάλη μας προτεραιότητα" ανέφερε.

Πηγή: Tennis24

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο