Το “plan b” που πρέπει να ετοιμάσει ο Πουρσαιτίδης

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά για τη Νέα Σαλαμίνα. Η προσφυγική ομάδα μετά από 3 αγωνιστικές βρίσκεται στην 9η θέση με μόλις 3 βαθμούς. Αυτό είναι κάτι που δε φαίνεται να εκπλήσσει τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας οι οποίοι με κάθε τρόπο τονίζουν ότι στόχος είναι η παραμονή.

Καλείται λοιπόν να βρει λύσεις για να κάνει πιο απρόβλεπτη την ομάδα της Αμμοχώστου ο Σάββας Πουρσαιτίδης. Αφού δεν είναι μυστικό ότι η ομάδα που πέρσι ήταν «αντικείμενο» μελέτης για πολλούς ανθρώπους , που απαρτίζουν την Κυπριακή ποδοσφαιρική κοινωνία, έχασε σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Είναι κοινός γνωστό ότι ο Ελλαδίτης προπονητής αρέσκεται να αγωνίζεται με 3-4-3 , ένα σύστημα σπάνιο για το Κυπριακό ποδόσφαιρο αφού δεν είναι πολλοί οι προπονητές που το χρησιμοποιούν. Πέρσι του βγήκε στο μάξιμουμ αυτός ο σχηματισμός, αφού δούλεψε άψογα για την ομάδα η οποία το υπηρέτησε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το μεγάλο λοιπόν στοίχημα για τον νεαρό προπονητή είναι να βρει ακόμη μια διάταξη με σκοπό να κάνει την ομάδα πιο απρόβλεπτη. Να αφομοιώσει δηλαδή στους ποδοσφαιριστές του ακόμα ένα τρόπο παιχνιδιού έτσι ώστε ο εκάστοτε αντίπαλος να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί με την κατάσταση.

Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες , αφού τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το πώς θα αγωνίζονται οι ερυθρόλευκοι τον έχει καθαρά ο κόουτς.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο