Τετ-α-τετ Πρόδρομου-Τραμετσάνι

Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται να φέρει η ημέρα στον ΑΠΟΕΛ. Μέχρι στιγμής, πάντως, τα πάντα παραμένουν ανοικτά, όσον αφορά στο μέλλον του Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο των πρωταθλητών, με τη διοίκηση να κρατεί σιγή ιχθύος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας ο Ιταλός τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας, Πρόδρομο Πετρίδη στην οποία οι δύο άνδρες θα θέσουν επί τάπητος, όλα τα ενδεχόμενα. 

Πάντως, δεν αποκλείεται στο τέλος να υπάρξει διαφοροποίηση των δεδομένων και ο Ιταλός τεχνικός να συνεχίσει στον Αρχάγγελο. Να πούμε ότι το Σάββατο είναι προγραμματισμένο ο κ. Τραμετσάνι να μεταβεί στην πατρίδα του και μέχρι τότε θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. 

Στα υπόλοιπα θέματα, παρελθόν αποτελεί ο Καρλάο που χθες μετά τον τελικό αποχαιρέτησε τους συμποδοσφαιριστές του.  Μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των Βάτερμαν και Μοράις αφού αναμένεται η απάντηση τους στην πρόταση για ανανέωση με μειωμένες απολαβές. 

Εντός της εβδομάδας θα εντατικοποιηθούν και οι ενέργειες για την παραμονή των Καζού και Νατέλ, με την περίπτωση του πρώτου να είναι ευκολότερη, όπως ανέφερε πρόσφατα ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Επίκεται και το ταξίδι του προέδρου της εταιρείας στο Αμάν, για την ολοκλήρωση του δανεισμού για δύο χρόνια του 19χρονου ακραίου επιθετικού Ομάρ Χάνι από τη Αλ Φαϊσαλί.   
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο