Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από την Αστάνα Αρένα!

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της Εθνικής μας για τη νίκη με ανατροπή σε βάρος του Καζακστάν στην Αστάνα με 1-2.

Η μεγάλη ανατροπή της Εθνικής μας (videos)

«Τούμπα» στην Αστάνα!

Κωστάκης Αρτυματάς: «Ήταν πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως ύστερα, αν και δεν απειληθήκαμε, δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε κάτι ιδιαίτερο. Πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0 σε βάρος μας, όμως στο δεύτερο μέρος μπήκαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχει αλλάξει η Εθνική, επικρατεί κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι ακόμα κι αν βρεθούμε πίσω δεν τα βάζουμε κάτω, δεν τα παρατάμε και το παλεύουμε».

Παναγιώτης Ζαχαρίου: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία για να βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία. Ήμασταν ψυχωμένοι για τη νίκη και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κάθε κλήση μου είναι τιμή, και για μένα και για κάθε νεαρό. Ερχόμαστε να δίνουμε τα πάντα. Καταφέραμε να κερδίσουμε σε μια δύσκολη έδρα. Είναι διπλό το όφελος για μένα, είναι εμπειρίες, παίρνεις πολλά από τους παίκτες της Εθνικής. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι κι εδώ και στον Ολυμπιακό».
 

Νικόλας Ιωάννου: «Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένο. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να αντιδράσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος για το γκολ. Σημασία έχει ότι κέρδισε η Εθνική μας ομάδα. Το συνθετικό σίγουρα είναι διαφορετικό από το γρασίδι όμως εμείς πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Στόχος μας είναι η τρίτη θέση. Ξέραμε ότι σήμερα έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, σίγουρα έχουμε λαμπρό μέλλον. Έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όλοι αγωνίζονται στις ομάδες τους και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Φώτης Παπουλής: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη νίκη, τη δικαιούμασταν εδώ και πολλές αγωνιστικές. Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και αυτό μας δίνει περισσότερη ικανοποίηση. Το καλό που αρχίζει να φαίνεται να το συνεχίσουμε. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ' αυτό. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην Εθνική, με αυτό τον πρόεδρο και αυτό τον προπονητή. Από πριν θέλαμε όλοι να κερδίσουμε. Ήρθε και ο πρόεδρος, μας είπε κάποια πράγματα. Θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να κερδίσουμε για όλους. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Δεν σκεφτόμασταν αρνητικά στο ημίχρονο. Λέγαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε και αυτό θα μας δώσει έξτρα ψυχολογία».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο